Ki van itt?

Oldalainkat 336 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-v3-69-hirSziasztok!

A Macskanő v3 69. számában már elkezdhetjük érezni, hogy a sorozat ekkor már gondban volt, mert elkezdték belerángatni mindenféle eseményekbe. Igaz, ezúttal a sorozat írója volt a felelős az aktuális eventért is, így kicsit érthetőbb a mostani történet. Amúgy az Amazons Attack címet viselő, borzalmasan idióta sztorira gondolok, de a jó hír az, hogy a mostani kétrészes történetünk két mondaton túl abszolút nem foglalkozik ezzel.
Helyette kirándulunk egyet Gotham Cityben, ahol a helyi amazon terrorszervezet, a Banák, terroristákhoz méltó módon terrorizálással fenyegetik a lakosságot, mely terrorizálás egy igen nagy bummban merül ki. És ezt kellene megakadályoznia Selinának, akit Batman kért fel arra, hogy ássa bele magát ebbe az ügybe. (Amely felkérés a DC-univerzum történelmének egyik legfurább képével indul amúgy.)
Lesz itt lopás, betörés, átverés, kémkedés, ellenkémkedés, tollakat és fűszoknyát viselő szuperhackerek, izgalom, akció, és minden egyéb, amit egy átlagos marketinges ide ki tudna találni. Szóval kattintsatok a linkre, és jó olvasgatást.
És mielőtt valakinek eszébe jutna: nem, a kapcsolódó főtörténet nem kerül honosításra. Legalábbis itt biztos nem. Amúgy is lényegtelen a sztori szempontjából.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta