Ki van itt?

Oldalainkat 356 vendég és 3 tag böngészi

  • freonix
  • stocek

Sgow-04-hirziasztok!

Anyák napja alkalmából ma egy, a mai nap hangulatát egyáltalán nem tükröző képregénnyel jelentkezem. Ez pedig nem más, mint a Gears of War negyedik fejezete.

A Delta osztag új megbízást kapott: fel kell deríteniük a Montevado környékén tapasztalt szokatlan szeizmikus tevékenységek eredetét. Az útjuk azonban a nem volt zökkenőmentes (minő meglepetés!), előbb kényszerleszállást kellett végrehajtaniuk, azonban miután belefutottak a Kirekesztettek egy kisebb településébe, és megszabadították őket néhány kellemetlenkedő Sáska martalóctól, egy potyautassal bővülve továbbhaladhattak a céljuk felé. Egy föld alatt mozgó ellenségtől körülvéve az élet sosem lesz zökkenőmentes, mint azt a váratlanul felbukkant felfegyverzett behemót, a Brumak is bizonyítja...

A magyar változatot én (Aldarion) és Predash hoztuk el nektek. Jó olvasgatást, és ha végeztetek, legyetek jók és értékeljetek bennünket!

Ja és így utólag had gratuláljak minden frissen elballagott olvasónknak, és nagy kalappal a holnap kezdődő kihíváshoz. Edó, Akrim, Cherub, Mr. Zero, Smokee és Ulu nektek külön sok sikert kívánok!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta