Ki van itt?

Oldalainkat 933 vendég és 0 tag böngészi

f4-269-hirNémi holdi kitérő után visszatérünk az ötödik Byrne-kötetben a fősodorhoz, ahol, amint azt az előző szám végén a beharangozó ígérte, megjelenik Terminus. De nem is akárhogy!
A Fantasztikus Négyes régi ismerőse, Wyatt Wingfoot, aki még az eredeti Galactus-trilógia után tűnt fel a színen Johnny barátjaként, különös jelenséget tapasztal a rezervátumában: egy űrből jött sugárnyaláb felszántja a fél kontinenst. A jelenség az éppen egy új közlekedésfajtával kísérletező Reednek... meg nagy átlagban a teljes USA-nak... feltűnik, és Amazonnal együtt azonnal útra kel, hogy kivizsgálja az ügyet. Sue pedig megint hátramarad, mert Reed nem akarja, hogy a gyerekük halva születése és a terhességgel járó komplikációk után a felesége máris terepre menjen. Ami, akárcsak Franklin születése után, ismét komoly feszültséget kezd kelteni Sue-ban, és ezzel együtt a kapcsolatukban is.
Viszont a kérdés megmarad: ki lehet Terminus, aki ilyen egyéni módon üzenget a bolygóra? És mit akarhat vajon? A válaszokat... a következő hónapban kapjátok meg.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta