Ki van itt?

Oldalainkat 650 vendég és 0 tag böngészi

f4-557-hirNos, miután a címre az összes TransFormers-rajongó felkapta a fejét... nem, nem elwoodék folytatják az Alakváltók valamelyik sorozatát - bár nemsokára reméljük, ismét találkozunk az Autobotokkal és az Álcákkal -, igaz, óriásrobotokból ebben a füzetben sem lesz hiány.
De ha már itt tartunk... legutóbb Fantasztikusainkat és a fél Marvel-univerzumot úgy hagytuk ott, hogy az Új Föld védelmére épített K.A.P.I. nemes egyszerűséggel eszméletlenre verte az egész bandát, majd ment tovább katonai támaszpontokat hatástalanítani teljes lerombolás által. Reed pedig időközben az univerzum túlfelén volt egy begyűjtőúton, de szerencsére most visszatér, és a bolygó legokosabb emberéhez méltó módon rögtön tudja, hogyan lehet legyőzni egy megállíthatatlan óriásrobotot: egy még megállíthatatlanabb, még óriásibb robottal. Segítségképp: a képen látható. A csata rövid lesz, de átütő erejű. Főleg az egyik fél számára. Viszont nem csak ennyiből áll az 557. szám, lesz itt még egy családias kitérő is, amiben Reed és Sue megünneplik a házassági évfordulójukat, mégpedig úgy, ahogy ehhez a családhoz illik is (és emiatt tartom jónak Millar szakaszát, végre teljes mértékben kihasználja, hogy kik ezek a karakterek).
És még itt se lesz vége a fordulatoknak, ugyanis az utolsó oldalon valami olyasmi történik, ami garantáltan meg fog lepni mindenkit. És ez tényleg csak a kezdet lesz egy olyan sztorihoz, amit egyhamar nem fogtok elfelejteni.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta