Ki van itt?

Oldalainkat 781 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1
catwoman-v3-71-hirMire képes egy anya a gyermekéért?
A kérdés általában költői, vagy kicsit durvábban kifejezve, ostobaság, hisz általában rögtön rá lehet vágni a választ: bármire. És ha egy gyermeknek történetesen az egyik legismertebb gothami jelmezes nő az anyja, aki állt már az angyalok és a démonok oldalán is, és néha még ő maga sem tudja eldönteni, mely csapatban is van igazából a helye? A helyzet ez esetben sokkal bonyolultabb, mint általában.
Helana, Macskanő lánya, járt már két eszelős orosz szuperkatona, egy filmőrült szociopata, egy megszállott tech-bűnöző és egy fanatikus öngyilkos merénylő karjaiban, pedig még csak alig pár hónapja jött a világra. És bár a kicsi ebből szinte semmit se vett fel, és békésen éli a nemrég megkezdett életét, az anyja a poklok poklát járta meg... és tudja, hogy ez csak a kezdet. Így Selina végleges elhatározásra jut: lenyeli a büszkeségét, és a leghathatósabb segítséget kéri, amit csak el tud érni: Batmanét. Ám a Denevérember közbenjárása egy gondosan előkészített és megtervezett jelenet lebonyolításában csak egy része annak, amire Macskanő készül. És ez a döntése olyan mértékben ki fog hatni majd a saját és a lánya életére is, amit lehet, örök életére bánni fog... ám azt is, ha nem teszi meg. Ám bármi is történjék, egy dologban biztosak lehetünk a 71. és az azt következő füzetek olvasása során: ez az anya bármeddig hajlandó lesz elmenni, hogy biztonságban tudhassa a gyermekét.
(Ó, igen, egy apróság: ha külföldi képregényes adatbázisokat/gyűjteményeket böngésztek, ez a füzet hivatalosan "Mother's Day, Part 1" címen található. Mivel azonban sose készült második rész, így a magyar változat jelentősen egyszerűsödött, ezért is néz ki a kreditoldal úgy, ahogy.)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta