Ki van itt?

Oldalainkat 1625 vendég és 0 tag böngészi

f4-558-hirÚj történetszál indul a Millar-Hitch páros nevével fémjelzett Fantasztikus Négyes-éra 558. számában, aminek rögtön a legelején egy elég érdekes szituációban találjuk Victor von Doomot. Latvéria önjelölt uralkodóját sikerült már feltartóztatni, akadályozni, meghátrálásra kényszeríteni, terveiben visszavetni, cselszövéseiben megakadályozni és törekvéseinek keresztbe tenni, de eddig nem igazán akadt olyan alkalom, amikor futásra kényszerítették volna. Eddig.
Fátum ugyanis azért érkezett a Baxter-épületbe, hogy a riválisa, Reed Richards segítségét kérje egy általa előre nem látott fenyegetéssel szemben, aminek még köze sincs ahhoz, amit nem is olyan rég baljóslatúan előrevetített.
Ám az üldözői ott vannak közvetlen a sarkában, és még a Lény sem képes az útjukat állni, ami bizony igen rossz hírnek bizonyul a latvériai államfő számára.
Ám eközben tovább folyik a családi dráma is, ugyanis Johnny kénytelen a sarkára állni, hogy elbeszélgessen az aktuális barátnőjével annak kicsit kínos hobbijáról, a bankrablásokról. A beszélgetés vége pontosan az, amire számítani lehet. És mindez alatt, miközben Sue Storm teljes gőzzel beleveti magát az alapítványa ügyeinek intézésébe, lelepleződik az ifjabbik Richards-csemete, Valeria titka is... ám hogy ki az, aki felfedi azt, egyelőre igencsak rejtélyesnek bizonyul... hacsak nem vettük mér észre az apró jeleket.
A Millar-éra második negyedének küszöbén állunk, és garantálhatom, hogy amikor a történet végére érünk szeptemberre, még legalább kétszer le fog esni az állatok.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta