Ki van itt?

Oldalainkat 1248 vendég és 0 tag böngészi


Sziasztok!

sw-lta-ff-001-3A mai napon a fekete-fehér Réges-Régen... gyűjtemény első részének utolsó történetét ismerhetitek meg. A sztori a Birodalom Visszavág után egy olyan bolygón játszódik, amely fontos szerepet tölt be a Birodalom terveiben. Persze néhány jól ismert lázadó éppen ott jelenik meg, hogy kicsit megkavarja a dolgokat.

Mivel ez a képregény még a "midi-chlorian-éra" előtt jelent meg, kicsit másképpen dolgozza fel a jedivé válás útját. Ezt tudjátok be annak, hogy 1983-ból származik, és csak az első két filmet tudta alapul venni. Az olvasáshoz jó szórakozást, igekszünk mielőbb jelentkezni.

A másik újdonság, amivel szolgálhatunk nektek, az az, hogy megváltozott oldalunk fejléce. Predash még egy-két hónappal ezelőtt felvetette, hogy nem ártana lecserélni, mi pedig úgy voltunk vele, hogy akkor hajrá, csinálja meg. És lám, meg is csinálta. Ahogy azt már eddig is megszokhattátok, bizonyos időnként változni fog a fejléc, így nem árt többször is visszanézni egy nap, hogy lássátok melyik van éppen az oldal tetején. Annyit persze elárulok, hogy ezúttal nem kettő, hanem három fejléc készült, de ezt valószínűleg majd ti is észreveszitek.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta