Ki van itt?

Oldalainkat 633 vendég és 1 tag böngészi

  • Mohi01
ma-f4-28-hirMit tegyen egy állás nélkül maradt kozmikus hírnök, akinek az előző munkaadója életnek otthont adni képes világok bekebelezésével foglalatoskodott, ennél fogva nem éppen a legbizalomgerjesztőbb ajánlólevéllel rendelkezik a galaxisban? Ráadásul adott hírnök némi összetűzésnek köszönhetően az említett munkaadóval kénytelen a napjait egyetlen bolygóra koncentrálva tölteni, amelynek lakosai nem néznek rá éppen barátságos szemmel fentebb nevezett munkaadó éppen csak meghiúsult tevékenysége folytán, ami elég károsan befolyásolta volna az egészségi állapotukat.
A válasz: természetesen elmegy egy délutáni beszélgetős műsor vezetőjéhez. Vagy, jelen esetünkben a műsorvezető megy a hírnökünkhöz... pedig a műsorvezetőt nem is Mohamednek hívják (ennek ellenére egy hegyhez megy).
Igen, az Ezüst Utazó megfogadja egy tv-pszichológus önmotivációs tanácsait, amelynek egyik eredménye a hírben látható képen látható (yo!). És ez csak az első lépés, az Utazó mérhetetlen hatalma folytán ugyanis akarata ellenére olyan szinten kezd el belefolyni az emberiség (vagyis az USA... de mint tudjuk, az ott élők számára Amerika az emberiség) életébe, hogy afelett már a Fantasztikus Négyes sem hunyhat szemet, bármennyire is pozitívan vették eleinte Norrin Radd kissé messiásszerű tevékenységét. Ám az Utazó túl kényelmesen érzi magát az új szerepkörében ahhoz, hogy minden szó nélkül teljes egészében feladja azt, és ez bizony elég komoly bonyodalmat okoz a Fantasztikusoknak, akiknek nem sok esélyük van még a legyengült exhírnökkel szemben sem.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta