Ki van itt?

Oldalainkat 639 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-v3-73-hirSelina Kyle nem most éli élete legszebb napját. Nem elég, hogy még mindig nem sikerült túltennie magát azon az érzelmi sokkon, hogy végső kétségbeesésében kénytelen volt önmagától minél távolabb biztonságba helyezni alig pár hónapja született kislányát, és még az ivás sem tudta enyhíteni az ezzel járó fájdalmat, egy reggel arra ébredt, hogy a lakását a legutolsó bugyiig kirámolták, neki pedig csak egy ketyegő, időzített bombát hagytak hátra emlékbe.
Ez így összesen bárki ember lányát kifejezetten idegessé tudna tenni. Pláne, ha nem sokkal később kiderül, hogy időközben az összes titkos lerakatában elhelyezett minden vészfelszerelésének is nyoma veszett. Selina így az egyetlen szóba jöhető információforráshoz fordul, az alvilág univerzális számítógépzsenijéhez és adattárolójához, a Kalkulátorhoz, hogy némi kedvesség árán megtudakolja tőle, ki szórakozik vele. Kalkulátor azonban a válasz helyett egy bogaras gyűjtő villájához irányítja, ahol Selina pár igencsak különös emléktárgyat talál a házigazda magánmúzeumában.
Mindez és még több a mai frissítésben, a Macskanő v3 73. részében.

És mivel pénteken már megint lecsúsznék, így ma jelentem be, hogy elkészült a rovatomban az amerikai képregénypiac aktuális toplistájáról szóló cikksorozat következő darabja, ezúttal a májusi eladásokról értekezve. Így visszaolvasva ez kicsit termetesebb lett, mint az eddigiek, és egy cseppet... többet morogtam mindenféle dolgok miatt benne. Eh.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta