Ki van itt?

Oldalainkat 527 vendég és 0 tag böngészi

ann-conq-quasar-2-hirA cím nem egy fantasy-történetet takar, bármennyire is szombat van. Eltelt két hét, és az ígérethez híven már itt is van a Megsemmisülés: A Hódítás - Kvazár kötetének második száma, amit még mindig barbar írt be nekünk.
Phyla-Vell és Holdsárkány tovább folytatják a keresést a galaktikus megváltó után, ám nem csak a Falanx az egyetlen, ami akadályozza őket egyben. Egy fészeklény, különös idegenek és Holdsárkány egyre erősödő migrénje mind-mind olyan tényezők, amik egyre kilátástalanabbá kezdik tenni hőseink helyzetét. És ezen az se segít sokat, amikor Heather a lelkét megkönnyítvén őszintén elmeséli szerelmének, hogy pontosan miként is tett szert az erőire, és milyen kapcsolatban áll ez a kódnevével és azzal az egyre erősödő fejfájással, ami miatt egyre nehezebben tud összpontosítani az egyre szaporodó küzdelmekben. A döbbenetes bejelentésnek azonban még ideje sincs leülepedni Kvazár elméjében, mert az első részben az életüket megkeserítő Szuper Adaptoid is tiszteletét teszi, amitől a végén elszabadul a pokol is... a maga nagyon is tüzes valójában.

És ahogy pénteken említettem, ma kerül ki a Mortal Kombat történetének 10.7-es fejezete. A mostani rész központjában Quan Chi áll, aki az MK-ban már szinte nem is túl meglepően túlélte azt a kataklizmatikus robbanást, ami a Deception elején eltörölte a Halálos Szövetség erődjét és a Sárkánysereget is. Azonban a hatalmában erősen megfogyatkozott nekromanta a túlélés érdekében kénytelen egy számára elég kelletlen szövetséget kötni, ráadásul az ura igen hamar meglehetősen kisstílű és fárasztó feladatokat bíz rá, amik nincsenek éppen a kedvére... mégis, már előre lehet érezni, hogy mindez valami nagyobb terv része akar lenni.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta