Ki van itt?

Oldalainkat 1428 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

golozonA mai frissítés a Döntő visszatérés címet viseli, egyrészt, mert most már úgy néz ki, hogy minden helyreáll a rend a szerverünkön és újra tudunk frissíteni. Másrészt, mert ma van a valószínűleg sokak által várt focidöntő.  És mivel a "Sport" fórumtéma alapján a VB-láz nem hagyja hidegen az oldal honosítóinak és olvasóinak egy jó részét, ezért úgy döntöttünk, hogy nem mehetünk el emellett egy témába vágó frissítéssel, ezért szeretettel nyújtjuk át nektek a VB alkalmából az Endródi-Peterdi(-Sepi-Farek) alkotónégyes jóvoltából a Gólözön című kiadványt. Nem is tudom, igazából mit mondjak még róla. A kiadvány a '80-as évek közepén született, és az ördög tudja már, hogy hogyan jutottam hozzá. De azt biztosra mondhatom, hogy ez a három rövid kis történet - szerintem - kellemes szórakozást nyújthat azoknak, akik szeretik a magyar focira épülő vicces történeteket, melyeket - gyanúm szerint - Peterdi Pál írt.
Első történetünkben tanúi lehetünk egy hihetetlen világsztár születésének és a megszerzéséért folytatott késhegyre és még azon is tovább menő harcnak, melyben egyik fél sem rest mindent, és valóban mindent bevetni a siker és a győzelem érdekében!
A másodikban megismerkedhettek a világ leggólképesebb csapatával! És ez nem csak egy üres szólam, ezek a fiúk be is bizonyítják ezt az állítást. Ráadásul megtudhatjuk, hogy hiába minden pénz, nem biztos, hogy mindig az nyer, akinek a legvastagabb a bankszámlája...
A harmadik sztori pedig bemutatja a Bunda FC - igen, a névválasztás nem véletlen, mondhatnám azt is, hogy nomen est omen :) - felemelkedését és bukását, melyből leszűrhetjük azt a tanulságot, hogy a sajtó valóban komoly hatalmat jelent a világban, és nem árt, ha mindenki számol - és még jobb, ha elszámol - velük!
Szóval élvezzétek ezt a három rövid szösszenetet így a foci-VB döntőjének árnyékában, és ha tetszett, akkor azért ne habozzatok jelezni ezt felénk a fórumon.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta