Ki van itt?

Oldalainkat 1475 vendég és 1 tag böngészi

  • freonix
f4-271-hirHabár a szerverünk világhálóra kapcsolódása nem nevezhető száz százalékosnak, ez a tény sem akadályozhatja meg a HálóZsák hős honosítóit heti honosításadagjuk kirakásában (imádok alliterálni).
Miután a szerénységtől átitatott levezetőt ily módon letudtuk, üdvözlünk mindenkit a remélhetőleg első, különösebb zökkenőtől mentes frissítési hetünkben a pár nappal ezelőtti kényszerpihenőt követően. A kimaradt füzeteket igyekezzük majd bepótolni, de hogy miként, egyelőre még alakulóban van. Addig is térjünk vissza a megszokott kerékvágásba.
A hónap második hétfőjén természetesen a Byrne-korszakot folytatjuk, a 271. füzet a soron következő alanyunk, melyben Reed Richardsot felköszönti a családja a születésnapján, ezáltal is érzékeltetve, hogy bár a Marvel-univerzumban évente átlag négy-öt karácsony van, időnként azért éreztetik, hogy a karaktereik öregednek, még ha a főszerkesztő kézzel-lábbal is hadakozott ez ellen. (És tényleg. Jim Shooter napiparancsba adta a 271.szám megjelenéséhez képest évekkel korábban, hogy semmilyen hosszabb távú, jelentősebb változás nem állhat be a Marvel-sorozatokban, szóval ebből is látszik, hogy Byrne elég nagy ember volt akkoriban, ha simán felülbírálhatta a főnök utasításait.)
Reed azonban az ünneplés ellenére nem boldog, mert úgy érzi, mintha az emlékei lassan eltünedeznének a fejéből, amihez valószínűleg köze lehetett annak, hogy az előző kötetben egy idegen lény kiszipolyozta az agyát, és úgy kellett azt egy galaktikus USB-porton keresztül visszatölteni a testébe. Hogy kicsit gyakorlatoztassa a memóriáját, felidézi magában az egyik első sci-fi-szerű kalandját, ami még akkor esett meg vele, amikor még csak tervben létezett az a bizonyos űrút, aminek a Fantasztikus Négyes a megszületését köszönhette. A kaland központi figurája a hipersablonos Gormuu, akinek a karakterével Byrne az ötvenes évek - valljuk be - egy kaptafára készült, tömeggyártott sci-fi képregényei előtt tiszteleg. Gormuu tehát leszáll a Földre, Gormuu kijelenti, hogy egymaga elfoglalja a Földet, Gormuu ellen az USA hadserege teljesen tehetetlen, Gormuu-t legyőzi a képregény főhőse. Ami viszont érdekesebb, hogy a jelenbe visszatérve milyen elhatározásra jut Reed, és hogy majd ennek milyen érdekes következményei lesznek az eljövendő számokban. Meg az, hogy pontosan honnan vesz Amazon magának konfekciókosztümöket, amikor, valljuk be, nem igazán szoktak gyártani női ruhákat 220 cm-es méretben.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta