Ki van itt?

Oldalainkat 1438 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Piros pont annak, aki fejből megmondja, mikor jelent meg a HálóZsákon a mai sorozatunk legutolsó része. Annyit segítek, hogy azokban a távoli, messzi-messzi ködös időkben volt, amikor még Farek is fiatal volt, Micho és Troll is aktívan termelték a honosításokat az oldalra, és nagy átlagban fürödtünk az MC2-ben.

j2-05-hirBizony, tavaly december óta nem jelent meg MC2 a Zsákon, és bizony aki Póklányra vár, annak valószínűleg türelmesnek is kell lennie a jövő évig. De addig is szeretnénk, ha üdvözölnétek a körünkben egy új - de remélhetőleg maradó - segítőnket és fordítónkat, Skarlsót, aki volt olyan kedves, és lefordította a nyakába sózott B2 ötödik számát, Sepi pedig volt olyan gyors, hogy ma összedobott hozzá egy borítót. A képregényét, amit még a netről letölteni sem egyszerű, annyira rövid címe van.
Mivel jó eséllyel a jelenlegi olvasóink nagy részének fogalma sincs, ki a csuda az a B2, nagyon röviden: a Marvel-képregényekből ismert Bulldózer egy nap jó útra tért és úgy is maradt, és ezen időszakban született egy fia, Zane, aki egy mindmáig megmagyarázatlan okból kifolyólag örökölte az apjától annak képességeit, annak ellenére, hogy az eredeti Bulldózer egy ékkőből nyerte az erejét, ami egyszerre csak egy emberre hatott, és ebből volt is egy egész crossover. Szóval nem tudni, hogyan, de lett egy Bulldózer junior, aki önmagát ehelyett inkább B2-nek nevezte el, és rövid úton bekerült az akkoriban sem éppen komoly felvételi követelményeket támasztó Bosszú Angyalaiba.
Ebbéli minőségében is találkozunk B2-vel a saját sorozatának ötödik füzetének legelején, amikor is pár társa kíséretében unatkozva vigyorog a kamerákba, miközben megköszönik nekik, hogy kerek tizenötezredik alkalommal mentették meg a világot az elmúlt héten. Ám az örömünnep nem tart sokáig, ugyanis B2-t ismét utoléri az apja múltja, ezúttal Bulldózer egyik kedvenc bokszzsákja, Rozsomák lányának képében. Igen, arról a Hiúzról van szó, akinek a minijét már olvashatjátok az MC2-részlegen belül, és akinek a nevével anno annyira megszenvedtek az alapító atyáink. Hiúz ugyanis jön, lát, és az apja kikérdezési módszerét használja: előbb kaszabol, aztán nem kérdez. Ez viszont elég súlyos következményeket von maga után, és nem csak B2 haragját...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta