Ki van itt?

Oldalainkat 1291 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

streetfighter-ii-02-hirMivel Street Fighterből mostanában van készlet rogyásig (majd' harminc füzet), Vadócból viszont csak harmadennyi, így ma mindenki kedvenc X-lányának saját sorozata helyett bepótoljuk a múlt héten elmaradt utcai harcot, ami a Street Fighter II második számának esetében inkább templomudvari harcot jelent. Mégpedig a cikk címében szereplő két ősellenfél között.
Ryu ugyanis az előző szám végén rátalált a sorozatban majdan egyik legfontosabbá váló szereplő, Dhalsim templomára Indiában, de ott a jógamester mellett rálelt Sagat-ra is, aki a régi barátságukra való tekintettel egy repülő tigrispofonnal köszönti őt. Ryu természetesen ezt nem fogja annyiban hagyni, elvégre ez egy bunyós képregény, ám a végkimenetel finoman szólva sem az lesz, mint amit eltervezett. Még szerencse, hogy Sagat becsületes harcos, és hogy vár még ránk 16 füzet a sztori végéig, ami kicsit furán festene a főszereplő nélkül.
És miközben Ryu Indiában vereti magát, az ázsiai kontinens kicsit nyugatabbi oldalán, Hong Kongban, Chun-Li némi frissítő mozgásgyakorlatok segítségével szabadul meg a felgyülemlett stressztől, mielőtt Cammyvel együtt ismét belevetnék magukat a Shadaloo elleni nyomozásba. Egy kezükbe akadt videofelvétel segítségével pedig meghatározzák a következő célállomásukat is: Mexikót.

A péntek persze nem lehet teljes Mortal nélkül, így kikerül a múlt héten elmaradt 10.8-as fejezet is, ami az utolsó előtti rész utolsó szakasza is egyben. Ám mielőtt visszatérnénk a 11-esben Tavenhez és az ő történetéhez, még akad egy szereplőnk, egy elég fontos szereplőnk, akiről eddig nem sok szó esett. Onagáról van szó, az előző játék főellenségéről, akit Nightwolf ugye csapdába ejtett az Árnybirodalomban. A Sárkánykirály azonban nem az a fajta, aki szeret sokáig egy helyben maradni, különösen sok tízezer évnyi kényszerpihenő után, így némi külső segítséggel eléri, hogy ismét szabad lehessen, sőt, segítője még egy kéretlen szívességet is tesz neki.
És mivel egy heti lemaradásban vagyunk, jövő héten, az MK-frissítéskor dupla sztoriadagot kaptok majd.

 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta