Ki van itt?

Oldalainkat 1305 vendég és 0 tag böngészi

f4-559-hirFolytatjuk a Mark Millar-Bryan Hitch nevével fémjelzett érát a Fantasztikus Négyesből a sorozat 559. számával, amiben az előző rész után hőseink meglehetősen békésen élik meg, hogy nemrég bejutott hozzájuk legfőbb ellenségük, mindössze azért, hogy segítséget kérjen tőlük egy olyan csapat ellen, akik elég hamar lenullázták mind a Baxter-épület védelmi rendszerét, mind a... nos, a Baxter-épületet magát.
A mostani füzet elején azonban láthatjuk majd, amint Ben elkíséri új barátnőjét, Debbie-t a Letterman-show felvételére, aminek az az apropója, hogy Letterman meghívta magához Johnny bandáját. Ám az említett banda feje kissé késésben van, amely késés az Új Oltalmazók két tagjának közbenjárása miatt egy picit meghosszabbodik. Az így kialakuló, elég sok háztömbön átívelő, jó pár közúti járművet, boltot és egyéb vagyontárgyat tönkrezúzó enyhe családi nézeteltérésnek egy most felbukkanó új szereplő, a Csuklyás Ember vet véget, ám abban Johnny és a többiek számára se lesz köszönet.
Eközben Reed még mindig az előző számokban felvetődött problémákon agyal, melyek egyik hírnöke, Alyssa, Sue-val találkozik, hogy az Új-Föld tervezet egy olyan oldalát fedje fel a Láthatatlan Nő előtt, amiről eddig még ő sem tudott (megjegyzés: akit ez a fordulat meglep, valószínűleg életében egyetlen thrillert se olvasott vagy látott, annyira kiszámítható). De ez a leleplezés semmi sem lesz ahhoz képest, ami Johnnyra vár majd...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta