Ki van itt?

Oldalainkat 1024 vendég és 1 tag böngészi

  • acculse

Sziasztok!

mk-goro-01-hirÉs itt van... igen, egy hónapig kellett rá várni, de végre megtudhatják az izgatott tömegek, pontosan mi is történt Goróval a Vér és mennydörgés harmadik számának végén. Remélem, a várakozás nem őrölte fel túlságosan is a türelmetlenül fel-alá járkáló népeket, és ezt a füzetet is legalább annyian fogják olvasni, mint az előzőeket.
És, emberek... a jó hírem az, hogy ennél lejjebb már nem fogunk menni. Legalábbis történetileg nem (rajzilag még nagyon). Ez itt valószínűleg minden idők legidiótább Mortal Kombat-története, ez a Goro-mini, ami már-már annyira borzalmas, hogy az ember elkezd szórakozni rajta. Az még hagyján, hogy mindenkinek kisebb feje van, mint nagylábujja (Jax teljes alakos képe remek anatómiatanulmány lehetne), vagy hogy a jelek szerint a Külső Világ lakosainak gumiból van a gerince. De garantáltan nem találhattok még a legeszementebb fanfictionben sem olyasmiket, mint itt.
Lesz itt ugyanis bunyó dögivel. Olyan izgalmak várnak ránk, mint Goro egy rendőrautó ellen, egy varjú a rendőrség ellen, Goro egy elmebeteg varázsló ellen; Kitana, Mileena, Reptile és Baraka meghatározhatatlan sorrendben és okokkal egymás ellen - amúgy igen, itt mutatkoznak be az MKII-es karakterek, a sorozathoz illő módon úgy, hogy mindenki elkezdi ütlegelni a többieket, hogy bemutassa a képességeit... hogy az amúgy bőbeszédű narrátor miért nem képes rá, sose derül ki -, Kung Lao egy ellene küldött(!) fa(!!) ellen... és végül Goro minden idők leghülyébb karaktere ellen, aki csak egy verekedős játékhoz kapcsolható valamiben felbukkant (és igen, a Tekken semmi se lesz ehhez képest). Készüljetek, mert a füzet végén egy olyan alak fog bemutatkozni, akit ha valaki kibír röhögés nélkül, az keresse fel az orvosát, diliházát.
De, mondom, a jó hír az, hogy ha ezt a minit - ami amúgy váltva jön majd a Vér és mennydörgéssel - kibírjuk, onnantól elkezd felfelé menni a történet színvonala. Csak legyen mindenki sok-sok türelemmel.

mk-dotr-4-hirA Mortal-péntek azonban nem csak ennyiből áll, természetesen, hisz mozigépészünk, Sepi, már berakta fáradhatatlan mozigépébe a Birodalom védelmezői c. animációs sorozat következő epizódját is, ami a Felszínesség címet viseli.
Az e havi epizódban a csapat Dél-Amerikába repül, ahogy egy elhagyatott piramis tövében egy idegenre bukkannak, akiről hamar kiderül, hogy a neve Rain, és igencsak közeli ismerősök voltak régen Kitanával. Nagyon közeliek. És Rain a jelek szerint nem bánná, ha ez a kapcsolat esetleg ott folytatódna, ahol néhány ezer éve abbamaradt. Na meg persze azt sem, ha a Kiválasztottak segítenének neki megszerezni egy roppant nagy hatalommal bíró fegyvert, amit természetesen egy rakás fura kinézetű szörnytől hemzsegő, de amúgy teljesen kihalt birodalomban rejtettek el. A csapatnak pedig nincs is más dolga, mint kihozni azt onnan, csakhogy a túloldalon pár olyan meglepetés is várja őket, amiről a lila nindzsa elfelejtett szólni...

De van még stripünk is ]{ombat pavilonjából. A Sárkányamulett folytatásában a Különleges Alakulatnak egy szokatlan gonddal kell szembenézniük, ugyanis a számítógépüket egy roppant érdekes vírus fertőzi meg, amit a jelek szerint sehogyan se lehet kiirtani onnan. Még jó, hogy a többiek is besegítenek.

És a legvégén a múlt héten ígért dupla történetadag. Az (eddigi) utolsó nagy történetrészben visszatérünk Tavenhez, akit legutoljára az Árnybirodalomban hagytunk. Itt hősünk összefut egy nagyon rég látott ismerőssel, aki megkéri, segítsen neki visszaszerezni a lakhelyét, ahol azonban halálosabbnál halálosabb csapdák tömkelege vár a félistenre. Mindez a 11.1-es és 11.2-es fejezetekben.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta