Ki van itt?

Oldalainkat 1362 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

wh40k-dc-05-hirIgen, jól sejtitek, elégedetten dörzsölöm a kezeimet, amiért sikerült megkaparintanom magamnak ezt a teljes hétvégét, de hát így hozta a véletlen... :)

S mivel az iménti beismerő vallomásom már nyilvánvalóvá tette, hogy ma is én jelentkezem, akkor ideje azt is elárulnom, hogy nem mással érkeztem, mint a Warhammer 40K - Kárhozat Hadjárat című gyűjteményes kötetünk utolsó előtti, szám szerint ötödik fejezetével.

A mai részben hőseink tovább vívják örök hadjáratukat régi és új helyszíneken egyaránt: Tankred a káosz egyik démonával, Gerhardt a káosz titánok kiásására küldött káosz erőkkel, míg Raclaw káoszfertőzte mutánsokkal kénytelen felvenni a harcot, valahol a Birodalom uralta űr eldugott szegleteiben. A Birodalom és a Káosz ismét szembekerül egymással, oldalaikon az Adeptus Astartesek és káoszfertőzte hitszegő testvéreik néznek farkasszemet egymással. A negyvenedik évezred fortyogó poklában hőseink tovább küzdenek a hitükért, és felkészülnek az utolsó, záró fejezetben rájuk váró borzalmakra...

A magyar változatot ebben az esetben is én és beigli69 készítettük el. Jó szórakozást hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta