Ki van itt?

Oldalainkat 1271 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

avengers-v1-248Hogy stílszerű legyek, mondhatom, hogy tovább örvénylik :) a Bosszú Angyalai és a földi Örökkévalók története az Angyalok 248. számában.
Örvény foglyul ejtette az Egyagyat és a jelen lévő Bosszúangyalokat is, s úgy tűnik, senki sem állhat az útjába. És ugyan ki is lenne olyan bátor, hogy szembeszálljon egy olyan valakivel, aki egymaga kiütött két Bosszúangyalt és simán rabláncra fűzte az Egyagyat, az Örökkévalók kollektív megtestesülését? Én biztos nem packáznék vele, hanem csendben eloldalognék. Szerencsére a maradék Angyalok nem így gondolják, kicsit bátrabbak és erősebbek is nálam, és szembeszállnak vele. De hogy győzzenek le valakit, aki a saját erejüket használja ellenük? Talán itt az ideje bevetni egy titkos fegyvert? Valamint ha mindez még nem lenne elő, színre lép egy új szereplő is, akinek Halálvágy a neve, és a céljai homályosak, így csak még jobban összezavarja a képet.
Azért mi igyekeztünk kitisztítani azt, így ezt a képregényt az én fordításomban és Hopkin beírásával próbáltuk olvashatóvá tenni. Hogy ez mennyire sikerült? Nosza, értékeljétek a képregényt az értékelő rendszer segítségével, vagy mondjátok el véleményeteket a fórumon.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta