Ki van itt?

Oldalainkat 2027 vendég és 1 tag böngészi

  • Vorf28
mouse-guard-v1-2-03Elég nagy kihagyással ugyan, de ma folytatódik a jó pár hónapja elkezdődött Mouse Guard, avagy a magyar keresztségben Egér Gárda nevet viselő, minden korosztálynak szóló, Eisner-díjas kalandsorozatunk, amelynek borítóját ismételten csak Predash hegesztette össze nekünk. A sorozat ugyan nem arról híres, hogy hihetetlen sebességgel száguld előre a története, de így legalább több időnk marad gyönyörködni David Petersen bámulatos rajzaiban (és színezésükben, ami szintén nem egy hétköznapi valami). De lássuk, miről szól a második füzet:
Mialatt Lieam, Kenzie és Szász Kéregkőbe tartanak, hogy kivizsgálják az áruló gabonakereskedő ügyét, a Gárda másik tagja, Sadie azt a megbízást kapja, hogy keressen meg egy másik gárdistát, Konrádot, miután az jó ideje nem hallatott magáról semmit sem tengerparti őrhelyéről. Öreghonba érve pedig Sadie is olyan híreket kap, melyeket késlekedés nélkül muszáj lesz eljuttatnia a feljebbvalóihoz.
És mielőtt még rátérnék valami másra, szeretném itt, a főoldalon is megköszönni az Olman nicknevet viselő felhasználónknak a felbecsülhetetlen értékű segítségét, amit a településnevek magyar változatainak véglegesítésében nyújtott. Remélem, nem bántódott meg, amiért ennyi hónapnak kellett eltelnie, amíg valami eredménye is lett a fórumbéli eszmecserénknek.

És akkor, mielőtt befejezném: kikerült a júniusi képregényeladásos cikk is a rovatomba. Azoknak, akiket érdekel, jó olvasgatást hozzá.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta