Ki van itt?

Oldalainkat 863 vendég és 0 tag böngészi

ann-conq-quasar-4-hirPhlya kvantumenergiája teljesen elfogyott, a Falanx seregei körbevették a kozmikus messiás nyughelyéül szolgáló citadellát, és a Szuper Adaptoid egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a kree űr lehetséges megváltóját végleg a Falanx oldalára állítsa. A helyzet eléggé kilátástalannak tűnik Kvazár és Holdsárkány számára, akiknek legalább egy kisebb hadseregre lenne szükségük ahhoz, hogy képesek legyenek áttörni a Falanx védvonalain és esélyük legyen megküzdeni a Szuper Adaptoiddal, mielőtt az befejezné a feladatát.
És akad is egy sereg, amit használhatnak. Kövekkel, botokkal, íjakkal és nyilakkal, bőrpáncélban és fapajzsokkal a sugárvetők és fejlett polimerpáncélok ellen, de elszántan, mert a bolygó lakosai mind tudják, hogy ha elbuknak, az egész galaxist az a veszély fenyegetheti, hogy a Falanx lélektelen géprabszolgájává válik benne minden egyes élőlény. És Phyla nem tehet mást, minden ellenérzése és a lelkiismerete dacára csatába vezeti az őslakosokat, hogy azok eltereljék a Falanx figyelmét, amíg ő szembenéz az Adaptoiddal. Aki most, hogy Phylának már csak mindössze a kvantumkard áll rendelkezésére, sokkalta veszélyesebb és halálosabb ellenféllé vált, ráadásul úgy kell megküzdenie vele, hogy kénytelen a messiás bábját tartalmazó szűk kamrában harcolni, és nem elég, hogy vigyáznia kell a megváltó bábjára, még azelőtt véget ell vetnie a csatának, hogy a Falanx vírusa elvégezné rajta a dolgát. Ám a harcban nincs egyedül, ráadásul egy felfedezésének köszönhetően rájön, hogy talán mégsincs akkora hátrányban, mint gondolta volna.
A Megsemmisülés: A Hódítás - Kvazár minit egybefoglaló kötetünk utolsó felvonását is természetesen barbar írta be nekünk. Jó olvasgatást kívánunk hozzá!

És mellé:
Mivel nem akartam az Egér Gárda mellé berakni, így ma folytatódik a Mortal Kombat története. A 11.3-as fejezetben tanúi lehetünk Quan Chi körútja utolsó állomásának, ami egyenesen egy rejtett földi barlangba vezeti őt, ahol megszerzi az Onaga feltámasztásához szükséges utolsó, egyben legnehezebben fellelhető és legértékesebb komponenst... és ezzel együtt közvetetten igen komoly bajba sodorja Tavent.

És végezetül... nem egészen tudom, hogyan is tudnám ezt igazán jól felvezetni. Mint tudjátok, bármikor szívesen fogadunk el amatőr magyar rajzolóktól képregényeket, fanartokat, és nemrég kaptunk egy újabbat, a Zalaman és barátai első számát. Az alkotója Csörnyei Márk (némi segítséggel Vágó Lászlótól), és bár beidézném a bevezető oldal tartalmát, de... nos, a képregény bizonyos okok miatt csakis regisztrált felhasználóinknak érhető el, ugyanis egy picit korhatárosnak minősíthető. Bár erre valószínűleg az első rész címe önmagában sejtető lehet: "Mi ez a p*szag, gyerekek?"
Szóval ha valaki elmúlt 14 éves (igen, 14, nem 18), az olvassa végig bátran ennek az igen sajátságos magyar szuperhősnek a legelső megjelenő kalandját, és véleményezzen bátran akár itt, a fórumon, akár a képregényben megadott e-mailben.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta