Ki van itt?

Oldalainkat 1024 vendég és 2 tag böngészi

  • aanti0
  • Gabi

Sziasztok!

world-of-warcraft-010-cikkMiután tegnap sikerült félig megsüketülnöm Kecskeméten a Nemzetközi Repülőnapon, ma újult erővel érkeztem a gép elé, hogy megosszam veletek a World of Warcraft tizedik fejezetét. Bár tudom, hogy épp csak több, mint két hete került ki a legutóbbi fejezet, most mégis ez a soros füzet, mert - mint az a borítón lévő dátumból is látszik - még a mai alkalommal is csupán a felgyülemlett csúszást próbálom egyenesbe hozni, ami pedig egyben azt is jelenti, hogy a hónap végén még egy újabb fejezettel is jelentkezni fogok, hacsak a plafon előbb rám nem szakad...

De hogy a mai történetről is ejtsek pár szót... Hőseink legutóbb megtudták, hogy Lo'gosh ellenségének hatalma nagyobb, mint gondolták, keze pedig messzebbre ér, mint azt szerették volna... Mindemellett kiderült, hogy Thargas, a csapat újdonsült törpe harcosának fivérét fogságba ejtették a Bronzszakáll-klán ősi ellenségei, a Sötétvas törpék. Miközben Bronzszakáll Magni, Vasüllő királya kilátástalan diplomáciai harcot folytat a viharváradi nemességgel annak érdekében, hogy támogatást szerezzen a Sötétvasak egyre élénkülő támadásai ellen, Lo'gosh nehéz döntés elé került: Vasüllőbe siessen, hogy segítséget kérjen ellopott élete visszaszerzéséhez, vagy útra keljen és segítsen új szövetségesének kimenteni testvérét a biztos halálból? Mint az már kiderült, hős királyunk elkötelezte magát az utóbbi mellett, noha komoly nehézséget jelent Valeera sérülése és egy sor nem várt esemény... Sok akció és kőkemény törpe virtus, ez jellemzi a mai fejezetet.

A magyar változatot én készítettem, a borító pedig ismét csak beigli69 keze és (gépe) munkáját dícséri.

Emellett ismét csak frissült saját rovatom, melyben Azeroth történelméről szoktam rövidebb fejezeteket megosztani veletek, noha a mai rész rendhagyó módon nem kötődik Azeroth-hoz, csak a következményeiben. Igen, a mai rész helyszíne Draenor, szereplői pedig Kil'jaeden, a Megtévesztő; Ner'zhul; Gul'dan; valamint az Árnyék Tanács, avagy így született meg a Horda.

Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta