Ki van itt?

Oldalainkat 472 vendég és 1 tag böngészi

  • FarY

catwoman-v3-76-hir...Macskanő Macskanő ellen!
Miután Selinát nem éppen a legbarátságosabb módon áttessékelték az univerzum túlfelére a Föld összes létező szuperbűnözőjével egyetemben a Zzs-lista legaljától kezdve egészen a Lex Luthor-féle nagyágyúkig - hogy erre miért nem voltak képesek hatvan évig, máig nem tudni, mint ahogy azt se, hogy később majd miért nem sikerül elkapni soha, egyetlenegyet se közülük megint ilyen egyszerűen -, és ebbe bizony belekeveredett Macskanő is, aki igaz ugyan, hogy akkor már négy éve folyamatosan a jófiúk oldalán harcolt, de valamiért a szerkesztőségben ragaszkodtak hozzá, hogy a nyilvánosság kezelje bűnözőként. (Annak ellenére, hogy a Háborús játékokban egyértelműen a Bat-család aktív részesévé tette a média... konzekvencia ott, ahol Dan DiDio volt a főnök? Minő botor gondolat!)
Selina tehát a bolygó legeszelősebb, legkegyetlenebb, legvérszomjasabb, legelviselhetetlenebb társaságába keveredett...
...izé, nem, nem Joe Liebermanéba, hanem a fentebb nevezettekébe. Csak a tisztázás végett.
...és kénytelen volt némi újabb finom rábeszélés hatására fejest vetni magát egy ismeretlen üregbe. És mint az Álmoskönyv is megírta, fejest ugrani egy több ezer fényévnyire lévő pokolbolygón található fura lyukba, amiben vagy földönkívüli technológia van vagy nincs, nem jó ómen. (Az Álmoskönyv meglepően részletes tud lenni ilyen téren.) Selina alapos bajba is keveredett, mert ugyan hirtelen Gothamben találta magát, de odaérkezve Batman egy pisztollyal a kezében fogadta, hogy megölje őt Fekete Maszk meggyilkolásáért.
Erre a roppant szokatlan helyzetre természetesen megvan a magyarázat. És még természetesebben ezt most nem fogom leírni, már csak azért sem, mert ez egy elég komoly pontja a hetvenhatodik füzet cselekményének. A lényeg, hogy Macskanő természetesen megússza a fejlövés általi elhalálozást, azt azonban nem teljesen érti, miért akarja Bruce ennyire a vérét. És az, hogy nem sokkal később szembetalálkozik Macskanővel, aki ráuszít két nagymacskát, nem segít neki jobban tisztázni a helyzetet.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta