Ki van itt?

Oldalainkat 672 vendég és 1 tag böngészi

  • SwireePaw

Sziasztok!

f4-560-hirMillar-F4 jutott mára, vagyis harmadik részéhez érkezett a Láthatatlan Nő halálának története, avagy ezennel átnyújtjuk nektek a Fantasztikus Négyes 560. füzetét. Amit érdekes mód nem az említett szereplővel, hanem az Új Oltalmazókkal kezdünk, és végre megtudhatjuk, kik ők és honnan kerültek ide. De ami még fontosabb, végre az is kiderül, pontosan honnan tettek szert maguknak egy hordozható Galactusra, illetve hogyan sikerült ilyen könnyedén lekapcsolniuk nem csak a Fáklyát, de Victor von Doomot is. Na meg persze az se mellékes, hogy végre kiderül, mit terveznek az említett személyekkel, vagyis igen, lelepleződik az Oltalmazók nagy terve...
...ami sok szempontból elég nagy ökörség. Annyira nagy ökörség, hogy a felvezetésekor a csapat pár tagja ki is fejti, miért marhaság az, amivel a tudományos szakértőjük előállt. Ennek ellenére természetesen a többség ragaszkodik az elképzeléshez, az olvasók pedig nagy valószínűséggel sejtik, hogy mi lesz majd a hatalmas dilemma megoldása. Pláne, ha olvasták az első négy részes történetet ettől a párostól, mert ott szó szerint az ember képébe tolják egy dupla oldalon a választ.
De hogy mit csinálnak ezen a számban azon kívül, hogy elmagyarázzák, amit el kell magyarázni? Nos, természetesen ripityára törjük ismét a fél Baxter-épületet, mert nem lehet úgy belekezdeni egy nagyszabású F4-történetbe, hogy ne nulláznánk le minimum egy teljes emeletet az említett épületből. (Ez kicsit olyan, hogy nincs nagyszabású X-Men-történet anélkül, hogy ne rombolnánk porig a kúriát... ez szinte kötelező elem.) Viszont ami talán meglepő lesz majd, az az, hogy ki végzi a nem kívánt átépítési munkálatokat, ami egyben választ ad majd egy újabb, ezidáig nem igazán tárgyalt kérdésre is. Hogy aztán persze végül szeptemberben, a következő számban mindent lezárjunk úgy, ahogy azt előre sejtettük.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta