Ki van itt?

Oldalainkat 317 vendég és 2 tag böngészi

  • FarY
  • Mehee
tarot-39-hirTudom, nagyon rég volt már Tarot-frissítés, és bár nagyon szeretném, ha gyakrabban jöhetne, de sajna az idő szűkös, borítóst meg lehetetlen találni rá. Igyekszem majd megpróbálni elérni, hogy 2010-ben hathetente frissülhessen a mostani 2-3 havonta helyett, de ebbe senki se fektessen nagy reményeket. Addig is lássuk ezt a harminckilencedik számot...
A jobb oldalt látható kissé jellegtelen kép nem ízért van a hírben, mert ez az egyetlen nem pucér kép a címszereplőről, hanem mert erről a füzetről szinte lehetetlen tartalmat írni. A mostani számunk a szerelmesekről szóló jubileumi füzethez hasonlóan inkább illusztrál novella, bár most kevésbé filozofikus jellegű és nem is a wicca tanokat vagy a tarot bármely részét helyezi előtérbe, hanem egy olyan témát vesz elő, ami kicsit kilóg az egész sorozatból, és igazság szerint többet vissza se fogunk utalni rá. Négy eddigi főbb szereplő lehetséges jövőit járjuk körbe, melyek mindegyike gyakorlatilag egy hatalmas nagy allegória a központi szereplője jellemét illetően. A négy szemrevételezett karakter sorrendben Tarot, Raven Hex, a Sárkányboszorka (és igen, a jelek szerint tényleg ez a neve) és persze Jon. Az itt olvashatóak egyike se valósult meg eddig az Amerikában futó sorozatban, mindenesetre karaktertanulmánynak talán érdekesek lesznek. Természetesen szereplőink beállítottságától függően lesznek itt békés családi hétköznapok, disztópikus jövők, disztópikusabb jövők, és a világ egyik legfurcsább halálon túli élménye, amit csak el lehet képzelni.
A füzet feljavításában ismét Snake segített be, reméljük, fog majd ezután is. Hogy a negyvenedik mikor jön majd... fogalmam sincs.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta