Ki van itt?

Oldalainkat 657 vendég és 1 tag böngészi

  • aanti0

gears-of-war-08-cikkSziasztok!

Szeptember hónap első vasárnapja van, ami azt jelenti, hogy a Gears of War soron következő részével érkeztem. A soros, nyolcadik füzet ismét csak egy független, egyfejezetes mű, amiben Fenix és csapata csupán pár oldal erejére, mindössze mellékszereplőként aprítja a sáskákat, de ennek ellenére nincs mitől tartanotok, legalábbis azoknak, akik élvezték a múlt havi fejezetetet, mert ahhoz hasonlóan ismét egy, a halál torkából visszamászó katonákra jellemző érzés áll a középpontban, mégpedig nem más, mint az élni akarás.

Igazság szerint egyből hoztam is egy ráadás füzetet, ami valójában csak egy pár oldalas kis szösszenet, egy különszám, amiből kicsit többet is megtudhattok Dominic Santiago múltjáról és az Ányával végeztetett kutatásának miértjeiről.

Ma nem igazán vagyok beszédes kedvemben, úgyhogy itt véget is vetek a mondandómnak, illetve még annyit azért elárulok, hogy a magyar változatot mindkét esetben én készítettem, míg a különszám esetében jelentős segítséget kaptam beigli69-től a borító elkészítéséhez.

Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta