Ki van itt?

Oldalainkat 1016 vendég és 1 tag böngészi

  • Gabi

f4-unstable-molecules-3-hirSzeptember van, vége a nyárnak, lassan besárgulnak a fák levelei, kezdődik az iskola és új évadok indulnak kedvenc sorozatainkból és a Barátok köztből. Ennek örömére (nem a Barátok köztére) folytatjuk a még nyár előtt félbevágott Fantasztikus Négyes-minit, az Instabil molekulákat a harmadik résszel.
James Sturm történetében a névrokona, Johnny Sturm kerül most előtérbe a Római gyertya címet kapott 22 oldalas irományban, melyet azonban nem az ő szemszögéből fogunk végignézni, hanem a legjobb barátjáéból, Richie Mannelmannéból, aki, mint már korábban is kiderült, a Vakondember ihletője volt. Richie tipikus középiskolás kölyök, onnan is a magányos, kirekesztett fajtából, aki képtelen bárkivel megtalálni a közös hangot, és a valóság elől hajlamos a képzeletbeli világokba menekülni. Persze az se segít rajta, hogy az anyja egyedül neveli, és elég érdekes módszerekkel próbál magának férjjelöltet fogni. Nem csoda hát, hogy amikor Richie összeismerkedett Johnnyval, aki szintén elég komoly szociális gondokkal küszködött, barátok lettek, méghozzá elválaszthatatlanok... ami még több támadás céltáblájává tette őket.
Ám nem ez lesz a mostani füzetben a baj. Johnny és Richie ugyan megint bajba keverednek az iskolatársaikkal, de Richie-t jobban megijeszti majd az a veszedelem, ami Johnny közelébe férkőzik, az egyik legszörnyűségesebb dolog, ami felkavarta a II. vh háború utáni szélsőségesen konzervatív Amerika nyugodt álarc mögé rejtett szociális gondjait, és ami egyben a legveszedelmesebb fenyegetés volt a történelmükben egész addig, amíg valaki ki nem találta, hogy mi lenne, ha egyházat alapítana egy sci-fi regényre és megnyerje az ügyének Tom Cruise-t. Igen, felbukkannak a beatnikek, akik okoznak majd még komoly meglepetéseket szereplőink életében.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta