Ki van itt?

Oldalainkat 1427 vendég és 0 tag böngészi

avengers-v1-251Legalábbis a Bosszú Angyalainak. Emlékeztek még a Bosszú Angyalai 10. számára? Úgy kezdődött, hogy az Angyalok – sajnos csak látszólag – próbálták péppé verni Amerika Kapitányt. Nos, a Bosszú Angyalai 251. száma hasonló módon indul, de sajnos megint csak nem a kívánt eredményt hozza…  :) Viszont az Örvénnyel történt leszámolás után tovább dübörög Vízió terve, valamint elkísérhetjük Darazsat is egy kis karibi kirándulásra. Jól hangzik, nemde?
Szóval, mint említettem, a bámulatos android tovább folytatja tervét, melynek végső célja, hogy rendbe szedje ezt a kaotikus világot. Azonban Vízió fura viselkedése már több tagnak is szemet szúrt, akik nem tudják mire vélni az egészet. Miközben páran a tagok közül ezen töprengenek, az Angyalok jelenlegi vezetőjét rémálmok gyötrik, miközben komoly dilemma elé került, hogy beteljesítse-e régóta dédelgetett tervét, vagyis jobbá tegye-e a világot, akkor is, ha a világ nem vágyik arra. Mindeközben Darázs elutazik egy kis lazító kikapcsolódásra, a karibi szigetvilágra, ahol megismerkedik egy jóképű idegennel, aki egyszerűen túl jó ahhoz, hogy igaz legyen. Természetesen igaza is van, a háttérben titok lappang, és Darázs tervezett nyaralása általa nem várt fordulatot vesz…
A karibi kalandot és a nyári utóérzetet Hopkinnak és nekem köszönhetitek meg az értékelőrendszeren vagy a fórumon keresztül.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta