Ki van itt?

Oldalainkat 559 vendég és 1 tag böngészi

  • aanti0

f4-273-hirKorai Fantaszti-frissítésünkben (eme kifejezés szigorú jogvédelem alatt áll, szóval nem lenyúlni másnak!) folytatjuk a csapat kalandozását a Marvel megszámlálhatatlan alternatív világainak egyikében, ami egy eléggé különös egy Föld, hisz láthattuk már, amint a kies vadnyugati pusztaságban a cowboyok a Wanted-filmet megszégyenítő pályát leíró lövedékekkel párbajoznak, és a hátasaik is robotparipák. De ez még semmi, mert a mostani részben felbukkannak a géppegazusokat megülő valkűrök is, akik ezúttal nem elesett vikingek lelkeit taxizzák a megfelelő túlvilági sörvedelő verseny helyszínére, hanem a bolygó techológiai fejlettségének egyedüli őrzőit szimbolizálják.
Plusz valószínűleg Byrne szeretett volna páncélos csajokat rajzolni gépmadarakon. Ez is egy magyarázat lehet.
Valkűrjeinknek persze lesz némi célja is a történetben, ezúttal ők töltik be a mesélő szerepét. Vagyis igen, máris megtudjuk, mi történt ebben a világban, amitől az ilyenné vált, és alapvetően nem egy nagy meglepetés a történet. Egyike azon elképzelt valóságoknak, amik azzal foglalkoznak, mi lett volna, ha a szeretetre és békére és emberekkel való tisztes bánásmódra alapuló, Európában legelterjedtebb vallás szervezete a szeretet és a béke és az emberségesség nevében nem taszítja több mint félezer év totális szellemi sötétségbe a neki otthont adó kontinenst. Vagyis mi lett volna, ha átugorjuk a sötét középkort és a még szörnyűbb mentális visszaépülést okozó Big Brother-szériát, és az emberiség inkább az eszét használja BB Bogyó és VV Böngyörő szerelmi életének kitárgyalása helyett.
A válasz erre nem meglepő módon az, hogy sikeresen elpukkantották az egész világot, és most mindenki Mad Maxet kutatja, hogy segítsen nekik. Sajnos azonban be kellett érniük helyette egy bizonyos Richardsszal, aki viszont nem túl sokat autózott, még kevesebb fura öltözékű bandatagot lőtt le, helyette viszont barkácsolt magának egy házat. Egy nagy házat. Aminek most hőseinknek és újdonsült barátaiknak neki kell menni fentebb nevezett épület bevételének céljával. Hogy ez hogy sikerül nekik - mert igen, lezárjuk a történetet - az a 273. részből kiderül.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta