Ki van itt?

Oldalainkat 288 vendég és 0 tag böngészi

darkness-18-hirSziasztok!

Valamikor, réges-régen, az idő távoli, homályos messzeségében, azokban a régmúlt korokban, amikor még a nyugdíjasklubunk alapítója se érte el a megbecsült száz esztendős életkort, átvettünk egy képregényt az akkor még működni látszó KTN-ről. Nagy harcot vívtunk és még mindig nem sikerült megszerezni a korábbi részeket, de teljes három(!) füzettel sikerült folytatnunk a 14. résznél megrekedt Darkness v1-et, amiből így már csak potom 23 füzet maradt hátra.
És igen, ez a bevezető azt jelenti, hogy most itt a tizennyolcadik rész. Akármilyen hihetetlen.
Top Cow-füzet révén - hiába férfi a főszereplőnk, ami a stúdiónál, pláne akkoriban, eléggé ritka dolog volt - természetesen most itt találunk okot arra, hogy megfelelő mennyiségű pucérságot sejtessünk az oldalakon, amit igen arcátlanul kihasználva most kirakunk a hírbe is, hogy jó sok (vagyis a mostani mércénkkel mérve: húsznál több) ember kattintson rá és a jó statisztikák látszatába ringasson minket. A fentebb említett (fél)meztelenség apropója továbbra is az, hogy a Magdaléna-rend (itt a Bibliából ismert Magdolna néven szerepelnek, de ezt majd a későbbiekben az új fordítóval, Ravenhearttal - akinek a neve a Grimm tündérmesék című sorozat fordítójaként ismerős lehet - megbeszéljük) kitart amellett, hogy nem ártana elsöpörni a Sötétség élő megtestesülését a Földről, és ehhez új módszerekhez folyamodnak, melynek velejárója egy megfelelően formás fiatal lány rituális megfürösztése. Többek között. Akit a többi is érdekel, jobban teszi, ha elolvassa a füzetet. És ha már úgyis szerepel benne az egyház, kezdhet imádkozni, hogy a következő számmal ne csússzunk több mint egy évet. És ha már ott tartotok, a fordító mellett rebeghettek némi hálát a Darkness beírójának, Darknessnek, aki begépelte nektek a Darknesst, és lehet, ehhez köze van annak, hogy a fórumos neve is Darkness.

Ó, és némi szolgálati közlemény: Új szavazás van kinn. Tömören csak annyit fűznénk hozzá, hogy a szavazási hajlandóságtól és őszinteségtől is függ, hogy egyáltalán maradjon bármennyi kedvünk is a roppant mód feltűnő apátiával fogadott extra tartalom további bővítésére.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta