Ki van itt?

Oldalainkat 581 vendég és 1 tag böngészi

  • teszt

warhammer-40k-bat-hirSziasztok!

Mint azt a cím is mutatja, ma a második fejezetével folytatódik a Warhammer 40K - Vér és Mennydörgés című minisorozatunk.

Mint gondolom, azt már sejtitek, a történet középpontjában Skyva, az ork főnök áll, aki összetévesztette a Birodalmi Gárda iszapkéregbe burkolt tisztjét, Izraell Honor Castilliant egy ritka squiggel, és foglyul ejtette, abban a reményben, hogy vele talán megválthatja az életét Gorgutz nagyfőnöktől, aki a töketlenkedő tisztjeit egyszerűen felzabáltatja squig-gyűjteményének széles skálájával. S ettől kezdve megváltozik az élete. A Nyurgadöggé átkeresztelt Castillian minden követ megmozgat szökése érdekében, nem kímélve az útjába akadó zöldbőrűeket sem. S bár hogy, hogy nem, kísérletei sorozatban kudarcba fulladnak, ám kudarcai Skyva számára újabb fokokat jelentenek a ranglétrán. Ám hogy menetelését megnehezítse, Gorgutz lehetetlen megbízások egész sorát állítja a feltörekvő főnök elé, melyeknek sikerrel vétele gyakran Nyurgadög újabb magánakcióján múlik.

Ropogó fegyverek, röpködő végtagok és rengeteg abszurd helyzet... Újabb ízelítő a negyvenedik évezred amúgy sem békés univerzumának zöldbőrű fosztogatóinak életéből. A honosítást én végeztem, a borító és az elválasztó lapok beigli69 munkái. Jó szórakozást, és ha végeztetek az olvasással, ne feledjétek el értékelni a füzetet!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta