Ki van itt?

Oldalainkat 417 vendég és 2 tag böngészi

  • acculse
  • teszt

f4-562-hirSziasztok!

Túljutottunk a Millar-Hitch-féle Fantasztikus Négyes felén, ám mielőtt belekezdenénk a páratlanul pocsék és dögunalmas időhúzó sorozatunkba, a Fantastic Force v2-be, még el kell varrnunk egy szálat, vagyis még túl kell esnünk az 562. számon, a Láthatatlan Nő temetésén.
Sue Storm halála a jelek szerint elég komoly visszhangot váltott ki a szuperhős-társadalomban, mert a Marvel-világ színe-java felbukkan a temetésén, hogy lerója a tiszteletét a néhai előtt. Még a Szemlélő is felbukkan a háttérben ezen az alkalmon. Persze ő se láthat olyat mindennap, hogy az elhunyt maga mondja el a saját gyászbeszédét, miközben örök nyugalomra helyezik a testét, de hát az ilyen, kicsit szokatlan apróságok már szinte mindennaposak a világ legpáratlanabb szuperhőscsapatának életében.
Persze a bonyodalmaknak itt nem lehet véget vetni, még akkor sem, ha az Új Oltalmazókat igen gyorsan eltakarítjuk a további történet útjából, miután átkelnek az Új-Földre vezető átjárón. (Róluk még lesz szó, konkrétan jövő hónaptól kezdve. Kezdjetek aggódni.) Reed ugyanis a temetés után beugrik régi ismerőséhez, Victor von Doomhoz, hogy kedélyesen elbeszélgessenek a politikai helyzetről, a latvériai rózsákról, és hogy Fátum tanítója lassan visszatér, hogy kiirtsa a 616-os univerzumot. Eközben a Lény az új barátnőjével New York felett lebeg a Fantasztikocsiban, hogy megmutassa, mennyire fantasztikusan néz ki az éjszakai Manhattan, ha az ember már nem hallja az utca zaját és a szmog is kellően elvékonyodott. A család pedig egyre inkább azon van, hogy jó lenne elmenni pihenni valahová. Valahová messzire. Különösen, hogy amúgy is közeleg a karácsony.

És ezzel kapcsolatban egy kérdés, amire a fórumon várnék véleményeket: az F4-en most egy kétrészes karácsonyi sztori jönne, vagyis pont alkalomhoz illően tudnánk leadni itt, a Zsákon. Időrendileg azonban a Fantastic Force v2-es mini következne, ami miatt négy hónappal eltolódna a karácsonyi sztori. Vagyis melyiket szeretnétek? Legyen a karácsonyi most, hogy passzoljon a naptárhoz, cserébe viszont lesz egy törés a sztoriban, vagy maradjunk az időrendiségnél és essünk át most a Force-on, hogy azzal se kelljen sokáig szenvedni?

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta