Ki van itt?

Oldalainkat 481 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-v3-81-hirSelina az előző szám végén lezárta a kis afférját az életét tönkretenni szándékozó Tolvajjal, így a 81. füzetre eljutottunk arra a pontra, ahol végre nyugodtan foglalkozhat azzal, amivel szeretne.
A nagy gondja viszont az, hogy nem tudja, mit szeretne. Az élete előző két évében rájött, hogy az Igazság Ligája belepiszkált az agyába, egy viharos kapcsolatából született egy kislánya, akit kénytelen volt végül örökbe adni, hogy a kicsinek legyen esélye elérni legalább az óvódáskort; mindenét elrabolták, egy börtönbolygóra toloncolták, rabul ejtette egy álomgép, és most már egyszerűen fogalma sincs, hogy kicsoda valójában.
Márpedig az ilyen bizonytalan viselkedés egy veszélyes harcművészeti ismeretekkel bíró, elsőrangú besurranó tolvaj és betörő esetében nem túl áldásos, főleg Gothamre nézve. Selina folyamatosan a régi bűnözőmúltja és a jelenlegi félig-meddig hősi identitása közt ingadozik, amit megpróbál kihasználni Kalkulátor, hogy megbízza egy új melóval, ám Selina még csak nem is sejti, hogy régi ismerőse már megint mibe rángatja bele. És hiába képes rutinosan elmenekülni a baj elől, ha kell, mostani zavart állapotában egy egyszerű festmény ellopása is komoly kockázatot jelenthet számára. Bár cserébe alkalma nyílik lenyűgözni néhány unatkozó milliárdost egy kifejezetten nem mindennapi belépővel, szóval az éjszaka mégsincs teljesen veszve a számára.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta