Ki van itt?

Oldalainkat 1454 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

annihilation-conquest-wraith-2-hirSziasztok!

Folytatódik Lidérc története, márpedig ez a mostani füzet nem sok jót tartogat főszereplőnknek. Nem elég, hogy a legújabb Erol Flynn-átdolgozás forgatásáról egyenesen egy csúcstechnológiájú börtönbe került, de magát a Falanxba olvasztott Vádlót küldték, hogy törje meg az akaratát és derítse ki, pontosan hogyan volt képes kiirtani egy komplett Falanx kutatóhajót.
A vallatás nem nagyon akar haladni, cserébe viszont megismerhetjük végre a szereplő eredetét. Kicsit szokatlan ugyan, hogy egy vadonatúj karakterről nem az első vagy pont fordítva, a hatvannyolcadik füzetében tudunk meg valami konkrétat *khmVörösVeszedelemkhm*, és a sztoriba ágyazás is kicsit butácska dramaturgiailag, de legalább kiderül, hogyan lehet valaki egyszerre élő és holt a Marvel világán belül azon túl, hogy egész nap a Való Világot nézi.
Ó, és felbukkan egy régi ismerős is az előző Megsemmisülés-történetekből. Aki nem boldog. És az ő nem boldogsága általában hullákká szokott egy eddig megmagyarázatlan matematikai formula segítségével változni. Továbbá még a mostani részben sincsenek benne, de higgyétek el, lesznek itt még óriási vitorláscsaták.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta