Ki van itt?

Oldalainkat 1394 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

black-widow-v1-1-hirA Macskanő v3 után sem marad abba a keddi csajrészleg, mert most végre sor kerül a még tavaly év végén beígért Fekete Özvegy minire is, amivel aztán szépen ki is húzzuk most év végéig.
A történet időrendileg valahol a nagy semmiben lebeg, ugyanis furamód egyes utalások alapján később játszódik, mint ahogy kiadták, valahol a Bosszú Angyalai v3 tizenes számai körül, de hogy pontosabbak legyünk, a Daredevil v2 nyolcadik száma után. Bár ez nagyon nem fog minket érinteni, legfeljebb annyiban, hogy kicsit visszamegyünk most abba az időszakba, amikor a Marvel a nagy csődje után úgy próbált meg kilábalni, hogy egy akkor még külsős képregényiroda, a Joe Quesada vezette Marvel Knightsnak elkeresztelt cég segítségével próbálta minőségi történetekkel visszanyerni az olvasóit. De most a sztori:
Fekete Özvegy inkább kém, mintsem szuperhős, így a történet is kicsit földhözragadtabb. Egy közel-keleti fiktív állam, Rapasztán vezetője szert tesz egy új biofegyverre, ami azzal fenyeget, hogy teljesen felborítja az ott kialakult törékeny egyensúlyt. Ez se az oroszoknak, se az amerikaiaknak nem állna érdekükben, így mindketten megbízzák a Fekete Özvegyet, hogy vigye el nekik, vagy ha nem megy, semmisítse meg a vírust és a feltalálóját is. Natasa azonban nem számít arra, hogy nem ő lesz az egyetlen Fekete Özvegy a megbízáson... vagyis igen, felbukkan Jelena Belova, akivel a C4A olvasói már összeismerkedhettek a MAX alatt megjelent v3-as sorozatban. És Jelena itt igen határozottan bejelenti azt az igényét, hogy egyedüli Fekete Özvegyként kíván maradni a kémszakmában.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta