Ki van itt?

Oldalainkat 1222 vendég és 0 tag böngészi

darkness-v1-01-14-hirSziasztok!

A mai frissítés meglehetősen különleges, ugyanis nem egy, nem kettő, nem három... ...nem tizenkettő, nem tizenhárom, hanem tizennégy füzetet kaptok egyszerre! Ez több, mint amit az ujjaitokon meg tudtok számolni (kivéve Ukrajna egy bizonyos területein élőket). A nagy adag apropója az, hogy abszolút nem volt mit kiraknunk mára, hát kitesszük a KTN-ről átvett Darkness v1-eket, amiket magának a címszereplőnek, a Sötétség élő megtestesítőjének, Darknessnek köszönhetünk, aki annyira fontosnak tartotta, hogy mindenki megismerje az élettörténetét, hogy lefordíttatta azt néhány ismerősével magyarra, majd pedig beírta a kész szöveget. Persze ehhez kapott némi segítséget később a CO-Mix háziasszonyától, Kendrától is.
A képregények különlegessége még, hogy az első felük az úgynevezett "malac-editionben" készült. Ez egy újfajta eljárás, amit a társfórumunkon felbukkant felhasználóról neveztünk el, aki kifogásolta, hogy a szkennek feljavításra kerülnek. Így most mindenki teljes valójában kiélvezheti a módosítatlan képregényoldalak minden pompáját, sőt, mivel a sorozat jó pár év alatt készült, még arra is alkalom nyílik, hogy az első cirka féltucat rész után összehasonlíthassátok az érintetlen, tiszta, mámoros verziókat a megátalkodott képkezelt változatokkal. Természetesen ez egyben azt is jelenti, hogy a későbbiekben igyekszünk majd kicsit gyakrabban használni a malac-editionöket, mert nálunk mindig az olvasó az első.
A történetről pedig... hát, aki eddig nem ismerte, annak itt az esély, hogy egyben elolvassa a korábban hozzánk felkerült másik négy résszel együtt is, de az alapok nagy vonalakban annyiból állnak, hogy van egy főhősünk, Jackie Estecado, aki mellékesen a maffia egyik legkiválóbb és legvéresebb bérgyilkosa, plusz másodállásban már-már ipari szinten viszi az ágyába a nőket. Aztán egy nap arra ébred, hogy megszállta őt az élő Sötétség, ami egyrészt jó, mert szuperképességekkel ruházza fel, ami csak segít a bérgyilkosságokban... másrészt meg nem jó, mert nem elég, hogy amennyiben egyszer is teherbe ejt egy nőt, abban a pillanatban harangoztak neki, de még egy dühödt őserő, a Fény megtestesítője, az Angelus is nekilát, hogy angyalseregei segítségével nagyon fájdalmas módon nagyon apró cafatokra szedje Jackie-t. És ha ehhez hozzávettük, hogy a karaktert Garth Imádomakitépettbelekillatát Ennis alkotta meg és az első féltucat számot ő is írta... nos, sejthető, mennyire alacsony lesz majd a képernyőre mázolt belső szervek mennyisége.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta