Ki van itt?

Oldalainkat 1014 vendég és 0 tag böngészi

avengers_annual_11_hirAz Angyalok végre összecsapnak az Oltalmazókkal!!! Neeeem, le kell lomboznom Geryt, ez még nem a klasszikus Angyalok-Oltalmazók háború, de közel áll hozzá :)

Az aktuális történetekhez képes egy kicsit visszalépünk az időben, valamikor a 220-as szám környékére, a Bosszú Angyalai 11. éves különszámával.

Az Angyalok jelenleg nincsenek a helyzet magaslatán, a csapat csak 4 tagból áll. És ebbe a szűk csapatba csöppen bele Nebulon, az Égi Ember, az Oltalmazók egy régi ellensége, akit korábbi bűneiért száműztek a Földre, és aki láthatóan szeretné jóvátenni múltja bűneit. Az Angyalok meg is adnák neki az esélyt erre… de az Oltalmazók nem! Így hát kibontakozik egy királyi méretű csata a két szupercsapat között, melynek nagyobb lehet a tétje, mint bármelyikük is gondolta volna. Vajon ki győzedelmeskedik? Mi lesz Nebulon sorsa? És ki ez a titokzatos, Szupernália nevezetű nő?

Mindezeket megtudhatjátok a legendás J.M. DeMatteis történetéből, a Hopkin előkészítése után az én fordításommal és beírásommal készült képregényből, mely után örömmel vennénk, ha használnátok az értékelő rendszert, vagy megírnátok véleményeteket a fórumon.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta