Ki van itt?

Oldalainkat 1184 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Mai Vadóc-napunkon visszamegyünk egy kicsit az időben, egészen az 1995-ös évig, Vadóc legelső saját minisorozatáig. Az évszám kicsit behatárolja a rajzstílust - bár nem kell félni, jó kezekben volt - és a történetvezetés stílusát is - tudjátok, ekkoriban volt az X-eknél mindenkinek személyi teleportere, másfél tonnás flintája és mentek a wc-re is egy interdimenzionális transzporteralagúton át -, de a sztorink most egy kicsit földhözragadtabb lesz az ekkortájt megszokottaknál. A történet maga szinte a(z xfanzine-on olvasható) Gambit v1 közvetlen folytatása. Az ott felbukkant Bella Donna fogja itt is kavarni a dolgokat, és sok köze lesz az eseményeknek Gambit, vagy nagy átlagban a New Orleans-i tolvaj- és orgyilkoscéh háborúskodásához? Bár Bella Donnát inkább az foglalkoztatja most, hogy kitöltse a bosszúját Vadócon, aki viszont elért az életének arra a pontjára, amikor már úgy érezné, akár boldog is lehetne, ha nem lenne ott az életében a Codyval történtek emléke, na meg persze a képessége, ami miatt senkihez se érhet hozzá anélkül, hogy minimum kiütné, rosszabb esetben kómába küldené vagy megölné. Ezért elhatározza magát, kivesz némi szabadidőt, hogy tisztázza magában az életével kapcsolatos kérdéseket, de hát ez nem lenne a kilencvenes évek, ha minimum egy titkos és roppant érdekes ruhába öltözött társaság ne próbálná meg az útját állni ebben...
Ezúton is szeretném ismét megköszönni Sepinek a segítségét, aki beszkennelte illetve feljavította a sorozatot (az se most volt... lassan vagy másfél éve tán, hogy várunk a kirakásra) és honfinak a borítókat!

rogue-v1-1-hir

És persze péntek lévén nem úszhatjuk meg a Mortal Kombatet sem. Mostani hatosunk: Li Mei, Liu Kang, Mavado, a roppant hosszú biográfiával bíró Meat, Mileena és végül az eseményekre nagy kihatással lévő Mokap.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta