Ki van itt?

Oldalainkat 312 vendég és 2 tag böngészi

  • acculse
  • teszt

ma-f4-35-hirNegyedik, bár nem utolsó hétfő a hónapban, tehát némi könnyed kikapcsolódás következik, hogy valamivel enyhítsük a fizetés (vagy zsebpénz) megérkezéséig fennmaradó néhány napot. A Marvel Kalandok Fantasztikus Négyes 35. száma az egyik személyes kedvencem, egyben a Tobin-éra egyik kiemelkedő darabja, aminek érdekessége az is, hogy nem David Hahn rajzolta.
Történetünk stílusosan azzal indít, hogy a címlapon is látható idegen, Orrgo leszáll a Földre, hogy az uralma alá hajtsa azt (of course!). Piros pont annak, aki megmondja, melyik klasszikus sorozatból vette Tobin ezt a karaktert.
Szóval a leendő világuralmi zsarnok összefut a Fantasztikus Négyes legkékszeműbb negyedével, melynek következtében átmenetileg lemond a zsarnoksági elképzeléseiről. De a bosszúja nem marad el. Igaz, egy kicsit el kell halasztani az ilyen irányú törekvéseket, mert a kvartettet nemsokára lefoglalja egy újabb jelentős esemény, melynek fontosságát Johnny, Ben, de még Reed se tudja megfelelőképpen hangsúlyozni. Ugyanis az F4-et felkérik, hogy legyenek zsűritagok a Miss Universe szépségversenyen...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta