Ki van itt?

Oldalainkat 561 vendég és 1 tag böngészi

  • darth8

rj-twot-ns-07-hirSziasztok!

Mivel ma van a hónap utolsó vasárnapja - és mivel minden egyéb címem e havi fejezete kikerült már - így mára nem mást hoztam nektek, mint Robert Jordan világhírű ciklusának felvezető történetét, az Új tavaszt, annak is immár az utolsó előtti, hetedik számát.

Moiraine Damodred fáradhatatlanul folytatja önként vállalt küldetését, az Újjászületett Sárkány utáni kutatást, ám mindezidáig eredménytelenül. Hosszúnak ígérkező útjának következő állomása Chachin, az  egyik északi határvidék mentén fekvő királyság fővárosa. Szintén oda tart a rég elpusztult ország, Malkier törvényes királya, al'Lan Mandragoran és két csatlósa is. Az Aes Sedai és a koronázatlan hadúr találkozása azonban hideg zuhanyként éri mindkettejüket, s mint arra hamar ráébrednek, a Határvidékre hosszabb az út, mint azt valaha gondolták volna. S miközben büszkeség küzd a büszkeség ellen, még csak nem is sejtik, hogy sorsuk hamarosan örökre egymáshoz köti őket.

Az utolsó előtti fejezetet - akárcsak az eddigieket - ismét az én tolmácsolásomban olvashatjátok, míg a borító magyar változatáért beigli69-nek jár a köszönet. Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta