Ki van itt?

Oldalainkat 471 vendég és 1 tag böngészi

  • M.B.

avengers_v1_253Nos, ahogy az már a frissítéshez mellékelt képből is látszik, egy igen erotikus és pajzán történetet olvashattok ma az  Angyalokról, ami alapjaiban fogja felforgatni mindazt, amit róluk, valamint a szexuális és nemi életükről gondoltok. Vagy nem. ;)

Szóval egy kis szünet után visszatérnek az Angyalok és velük együtt mi is. Épp időben, mert így figyelemmel követhetjük, amint Vízió hatalomátvétele megtörténik a Bosszú Angyalainak 253. számában.

Miközben az Angyalok csapata a legutóbbi számban történt, Vértestvérek elleni csata után takarít, addig Vízió elmondja Fekete Lovagnak zseniális tervét a világ irányításának átvételére. És mivel a Lovag éppen fogságban van, nem sok minden van, amit ő ez ellen tenni tudna. Bezzeg, ha kezében tarthatná legendás ébenkardját… Mindeközben Vízió elindul, hogy bevégezze tervét, és uralma alá hajtsa a világ számítógépes rendszereit. Mindez rendben is megy addig, mígnem szembe nem jön a világ leghíresebb harangozója, a Notre Dame-i torony őre, Quasimodo! Na, jó, lehet, hogy nem pont ő az, de valaki, akit így hívnak, és mi is megismerjük, mert a szuperbűnözők jó szokásához híven elmeséli teljes élete történetét, rokonokkal, felmenőkkel és programozókkal egyetemben. Ahogy a Hihetetlen Családban mondanák, nekiáll monologizálni… Természetesen Víziót ez annyira untatja, hogy kénytelen ölre menni a nagyszájúval, mert az egy dolog, hogy a világ jobbá tétele érdekében áldozatokat kell hozni, de azért nem annyira nagyot, hogy szófosásban szenvedő robotok szóáradatát hallgassa az ember. Szóval győzelem vagy halál. Végül az Angyaloknak is leesik, ha nem is túl gyorsan, hogy talán nem is kicsit átverték őket, és esetleg illene tenni valamit ebben az ügyben, ha mást nem, akkor legalább pezsgőt bontani Vízió tiszteletére, és koccintani az egészségére a sikeres hatalomátvételt követően…

Ti pedig, ha tetszett, koccinthattok Hopkin és az én egészségemre, amennyiben pedig nem, virtuálisan a nyakunkba önthettek egy üveg pezsgőt az értékelőrendszeren vagy a fórumon keresztül.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta