Ki van itt?

Oldalainkat 623 vendég és 0 tag böngészi

hir-phantom-frew-1174_modA két héttel ezelőtti komorabb témájú Giovanna után a mai napon egy könnyedebb, átlagosabb, de korántsem szürkébb és remélhetőleg hasonlóan sikeres krónikás Fantom-történettel megyünk tovább, melynek címe: Gyilkosok Moszkvából. Főszereplőnk ezúttal a hetedik Fantom - akit már a HZs-ról is jól ismerhet mindenki a nagysikerű Tűz a királyi palotában sztoriból, illetve a Semic-féle sorozat Hanta boszorkánya, valamint a Sanloi kifosztása című történeteiből -, aki 1697-ben egy hollandiai hajógyárba vetődik, ahol is egy nem mindennapi áccsal találkozik. A történetből viszonylag hamar kiderül, kiről is van szó, és hogy mi köze is van mindennek Moszkvához. A mai szám Sverre Arnes (akit ismerhetünk a Korzan - A dzsungel királya című Kandi Lapok szám kapcsán) és Hans Lindahl műve, míg a magyar változatban a megszokott gárda működött közre. Megemlíteném, hogy a szokásoknak megfelelően a fórumon új napi képsor indul Lecke a dzsungelben címmel, természetesen Micho jóvoltából. Két hét múlva pedig még találkozunk, jó szórakozást!

Utóiratként meg ideszúrnám, hogy a két héttel ezelőtti Giovanna című történet borítója egy kis korrekción esett át. Utólag kiderült, és azt a pajtások finoman jelezték, hogy: "Lenke, ezt eba**tad!" (Ga-Lenke). Szóval ez egy krónikás történet volt, és nem sima, így utólag az elkészült borítót beleszuszakoltuk a már megszokott "Krónikás keretbe" (ne aggódjatok, úgy próbáltam csinálni, hogy Giovanna mellei azért látszódjanak).
Aki gyűjtő, az legyen szíves elvágtatni a Giovanna történethez (itt feljebb a link), és legyen szíves, töltse le a borítót, aki azt se tudja, miről beszélek, azt is puszilom.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta