Ki van itt?

Oldalainkat 199 vendég és 1 tag böngészi

  • acculse

gears-of-war-11-cikkSziasztok!

Ma egy kissé eltérünk a megszokott rendszertől, mert bár szerda van, mégis én jelentkezem. Mégpedig a sci-fi szerda szellemében nem mást hoztam el nektek, mint a Gears of War idei utolsó, szám szerint tizenegyedik fejezetét.

A Meddő című történetünk harmadik részében a Delta-tagok legutóbb szerzett kellemetlen ismerősük áldatlan tevékenységének hála rövidesen szükségét érzik majd egy jó alapos rovarirtásnak a jilane-i szülészeti klinikán, és ennek megfelően természetesen munkához is látnak. Ám a rovarbarátok megnyugtatására közlöm, hogy bizony az ellenfeleiket sem kell félteni, mert igen alaposan megszorongatják a jól képzett katonákat. Ám az újonnan képbe került amazonok még a tesztoszteron-titánoknak is tudnak pár új fogást mutatni, mikor a harcra kerül a sor.

A látványos akciókban és rengeteg szörnycafatban bővelkedő sorozatunk újabb fejezetének magyar változatát kivétesen egyedül készítettem el, de ettől még reményeim szerint sikerült hoznom a megszokott színvonalat. Jó szórakozást mindenkinek!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta