Ki van itt?

Oldalainkat 873 vendég és 0 tag böngészi

f4-275-hirSziasztok!

Idei első, és sajnos valószínűleg utolsó Byrne-féle Fantasztikus Négyesünkben egy félig-meddig jubileumi szám kerül terítékre, hogy lezárja a közel negyedezer oldalra rúgó ötödik gyűjteményes kötetünket. A 275. szám egyértelműen egy töltelékrész, aminek az a célja, hogy oldja egy kicsit a hangulatot, mielőtt belekezdenénk a következő nagyobb történetszálba, ami a csapat egyik legtragikusabb időszakának előszele is lesz egyben.
Ám addig is itt van ez a füzet, melyet egyértelműen Farek apónak kell ajánlanunk, Amazon egyik legnagyobb, bár hajlott korú rajongójának, ugyanis az F4 legzöldebb tagja jelen füzetünkben meglehetősen központi szerepet kap. De hogy egészen pontosak legyünk, nem őkörülötte forognak most az események, hanem az átlag magasságú férfiak számára legszembeötlőbb "adottságai" körül.
Na ja, egy cicis rész egy Fantasztikus Négyes-füzetben. Ezt is megértük.
Mielőtt valaki komolyabb erotikus felhangokra asszociálna és tarot-i történetek képe jelenne meg a képzeletében, azt sajna le kell higgasztani (bocs, Farek), mindössze arról van szó, hogy történetünk kezdetén a smaragdszín óriásnő egyik kedvenc időtöltésének hódol és egy szál farmershortban sütteti magát a Baxter-épület tetején abban a hiszemben, hogy itt legalább végre szabadon eresztheti a... bájait, ám egy szemfüles lesifotós és az ő teleobjektívje gondoskodik róla, hogy a bolygó egyik legnagyobb kebelmérete megöröklődjön celluloidszalagon is. (Amúgy hogy egy zöld nő miért napozik, amikor semmit se barnulhat, érdekes kérdés.)
Amazonnak természetesen ez nem különösebben tetszik, így fogja értetlenül pislogó újdonsült ismerősét/leendő pasiját és elráncigálja őt a lesifotós magazinjához, hogy igazságot tegyen. Ha kell, Jennifer Walters ügyvédnőként, ha kell, kicsit zöldebb módon. Johnny Storm pedig keres magának egy napszemüveget.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta