Ki van itt?

Oldalainkat 531 vendég és 0 tag böngészi

mk-tournament-hirÉs igen! Eljött a pillanat, melyet már mindenki tűkön ülve várt! Ismét megnyitja kapuit a Mortal Kombat-részleg (nem mintha eddig zárva lett volna), hogy vadonatúj pofonokkal kényeztesse ennek az igencsak egyedi világnak minden rajongóját. És nem is mindennapi a visszatérés, mert rögtön egy közel félszáz oldalas füzettel nyitjuk ezt az évet!
Tavaly, a Tao Te Zhan-saga során, vagyis a Vér és Mennydörgés, illetve a Goro: A gyötrelmek hercege c. minik oldalain tanúi lehettünk annak, amint az MK1 szereplői minden elképzelhető kombinációban összeverik egymást, illetve amint az MKII-ben felbukkant karakterek egy része minden elképzelhető kombinációban összeveri egymást. És most, a Bajnoki kiadás I. lapjain végignézhetjük, amint az MK1 ÉS az MKII szereplői minden elképzelhető kombinációban összeverik egymást. Félszáz oldalon. Vagyis nem nagyon kell attól tartani, hogy sok üresjárat lesz a füzetben. Az ötvenből majd' negyven oldalt ugyanis tényleg arra szánunk, hogy végignézzük az összes elképzelhető párharcot.
A sztori ismerői persze most gondolhatják, hogy egy általános tömegbunyóból hogyan lehet kihozni egyetlen győztest és mellé elvarrni a Tao Te Zhan-os szálat. Az utóbbit végül elég egyszerűen, egy mindennél nagyobb bunyóval, ám ami az elsőt illeti, őszinte leszek, ott vannak homályos foltok. A lényeg, hogy az lesz a győztes, akinek lennie kell, de ne kérdezze senki se, hogy pontosan mikor, hogyan és mi módon érte el ezt. A lényeg, hogy ezzel véget ér az első komolyabb történetszál, ám mielőtt nekikezdenénk a másodiknak, lesz pár köztes epizódunk, amikben megalapozhatjuk majd a Harchullám eseményeit. De ezt majd márciustól. Addig is jó szórakozást az egyik személyes kedvenc epizódomhoz, az első Bajnoki kiadáshoz.

De várjatok, még nincs vége! Ugyanis a fentebbi képregény mellé társul egy újabb. Végre kikerül a tavaly év végi Scorpi karácsonyának előzménye, ami egyben a Mortal Kombat vs. DC Universe címet viselő verekedős játék történetének egyik nemhivatalos előzménye is. Az izgalmakat ezúttal maga Superman és kedvenc gyakran elhunyó MK-karakterünk, Johnny Cage szolgáltatja.

mk-dotr-08-hirÉs még mindig nincs vége! Mert végre új epizóddal köszönt bennünket a Defenders of the Realm, vagyis a Birodalom védelmezői! A mostani epizód egy különleges darab, ugyanis itt bukkant fel leges-legelőször a második játéktrilógiában elég komoly szerephez jutó árnybirodalmi nekromanta, Quan Chi, aki egy csalfa csel segítségével eléri, hogy a Földet védelmező mind a féltucat harcos egymás torkának ugorjon. És mindezt azért, hogy megszerezze magának a sorozat megközelítőleg nyolcvanadik rejtélyes, ámde roppant nagy hatalmú ereklyéjét.

És még mindig van! Lassan már kezdek úgy hangzani, mint egy zenebohóc. Az utolsó frissítés egy vadonatúj történetszál első felvonása, amelyben bemutatásra kerül a Shaolin Monks világa és cselekménye. A közel fél évig tartó sztoriban elég komoly eltérések lesznek az eddig megismert eseményektől, annak ellenére, hogy a játék az MK1 és az MKII végei közt eltelő időszakot öleli fel. Már csak azért is, mert az eredetileg egy éves szakasz itt mindössze néhány nap alatt lezajlik. Az első három epizódban a történet három főszereplőjét ismerjük meg közelebbről, elsőként a főgonoszt, Shang Tsungot.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta