Ki van itt?

Oldalainkat 1471 vendég és 1 tag böngészi

  • iskander

f4-foes-3-hirSziasztok!

Remélhetőleg senki se felejtette el, hogy folyik egy roppant értékes tárgynyereményekért folyó kvíz itt nálunk, a Zsákon, amire még sok-sok napig lehet keresgetni a válaszokat. Mindenféle remekebbnél remekebb honosításokban, bár sajna pont a HARCOS™-ban nem.
És hogy legyen valami olvasnivaló is, ma kikerül a Fantasztikus Négyes: Ellenfelek címet viselő mini harmadik fejezete is, hogy legalább ezzel is haladjunk egy kicsit. Igaz, a mini vége valószínűleg olyan nyár végén fog majd csak befutni. De addig is, a mai epizódból:
Reed Richards ugyebár nemrég arra a megállapításra jutott, hogy saját és családja hosszútávú egészségének megőrzése érdekében az lenne a legbölcsebb, ha proaktívan fognák az összes ismertebb és komolyabb ellenfelüket és a Bábost, majd behajítanák őket egy kényelmes szuperbörtönbe, aminek a leendő helyét Mr. Fantasztikus a Negatív Zónában találta meg. Őrájuk pedig Annihilus talált rá a Negatív Zónában. Annihilusra pedig Annihilus talál rá a Negatív Zónában. Mert ha egy Annihilus nem elég, akkor jó, ha akad kettő is.
Hogy az utána következő jelenetnek aztán mi köze van a mostani sztorihoz vagy nagy átlagban bármilyen, a környéken megjelent F4-történethez, ne kérdezzétek. De ha már rajzoltak egy annihilusos címlapot, Kirkman beletette azt a karaktert is.
A sztori igazi ellensége azonban a Szuper-Skrull. Aki kicsit frusztrált, ugyanis a skrull főparancsnokság - akik már akkor Bendis uralma alatt álltak, csak ők nem tudtak róla - egy icipicit és nem teljesen szándék nélkül a Földön felejtették őt, ahol aztán Kl'rt annyira beépült, hogy már rajongói is akadnak, még a SHIELD kötelékében is. Amiből egyenesen következik, hogy a Láthatatlan Lány péppé veri a fejét és a fiát követeli rajta.
Ha a cikk zavarosnak tűnik, az szándékos. Minden létező összefüggésre (kivéve Annihilust) fény derül a harmadik részben, de aki szeretné tudni, mit jelentettek a hírbe írtak, azok kénytelenek lesznek végigolvasni a füzetet.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta