Ki van itt?

Oldalainkat 954 vendég és 1 tag böngészi

  • iskander

nova-v4-04-hirSziasztok!

Ha valaki arra számított, hogy most is a hír elején a kvízzel kezdek... az eltalálta. Igen, még mindig megy a felhívás, mely szerint fut a HZs-kvíz egészen március 10-ig, szóval játsszatok, olvassatok, válaszoljatok, mert a legjobbakra szép kis nyeremények várnak.
Ami pedig a mai adagot illeti, a cím és a kép alapján már páran biztos kapásból kitalálták, hogy végre folytatjuk a Megsemmisülés: A Hódítás című Marvel-űroperát, ahol most nem egy új minit nyitunk, hanem egy normális havi sorozat egyik füzetét tekinthetitek meg.
A Nova v4-es sorozatról van szó, melyet nem sokkal az első Megsemmisülés befejezése után indítottak, és aminek a negyedik füzetében már rögtön az új eseménysorozat kellős közepén találjuk magunkat. És még mielőtt valami megkérdezné: az első három szám fel fog kerülni ide. Már készen vannak. És a terveimben szerepel, hogy a 12. füzet, az utolsó Annihilation-tie-in (igen, a Nován kilenc füzeten át megy a sztori, nem négyen, ezért ilyen hosszú a Hódítás) után is folytatódni fog ez a széria a Zsákon, amivel talán a legfrissebb hosszú távú 616-os marveles tervünkké is válik majd egyben. De ezt majd akkor.
Mostani füzetünk elején Richard próbál túlesni azon az érzelmi megrázkódtatáson, amit az első három rész eseményei váltottak ki belőle, és aminek köze lesz majd a Polgárháborúhoz is. A feszültséget úgy vezeti le, hogy beleszáguld egyenesen a Falanx-fertőzte kree űrbe, ahol aztán jól csapdába is esik. Néhány százezer kree őrszem és a Falanx által asszimilált és szelektált Gamora társaságában. Akik tárt ágyúcsövekkel, energiafegyverekkel, bombákkal, nehéztüzérséggel és mosogatóval várják. És akármilyen rossznak tűnjön ez a helyzet, Nova számára ez még éppen csak a kellemetlenségek kezdete lesz majd. Elvégre még jó pár füzeten keresztül figyelhetjük, ahogy küzd a Falanx ellen. Sajnos ebben a félévben csak havi egy füzetes tempóban.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta