Ki van itt?

Oldalainkat 1584 vendég és 0 tag böngészi

warhammer-monthly-006Nagyra becsült Testvéreim!

Én, Aldarion könyvtáros testvér, midőn minap a Lexicanum poros archívumában végeztem kutatásaimat, megdöbbentő ténnyel szembesültem, olyasmivel, mely sürgetően követelte közbeavatkozásomat. Ezen tény pediglen nem kisebb dolgot takar, minthogy két hét híján immáron két esztendeje, hogy utoljára hallatott magáról a Warhammer Monthly című magazinunk, mely a Szent Terra és az Istencsászár hívei számára nagy jelentőséggel bíró informatív gyűjtemény volt a maga idejében. Épp ezért felvettem a kapcsolatot Krónikás testvér-kollégámmal, Recsivel, és ketten közösen elhoztuk számotokra ama magazin hatodik számát.

Eme kötetben tovább regéljük öt, rég megkezdett krónikánkat, egyebek között a Titánt, melyből megtudhatjátok, hogy az ifjú és vakmerő Hekaté Princepsz parancsmegtagadás vádjával hadbíróság elé idéztetett, ahol nem kisebb személyek, mint a Magos és az Adeptus Mechanicus hittestvérei lesznek bírái. Ezentúl beszámolunk még Silas Hand inkvizítor legutóbbi jelentéséről, mely szerint útnak eredt a Parnis felé, hogy Ephrael Stern csatanővérrel az oldalán fényt derítsen a bolygó rejtélyére, ám útjuk cseppet sem volt zökkenőmentes. Recsi testvértől híreket kaptam a Véres angyalok száműzött kapitányának, Leonatosnak sorsáról is, kit csatatestvéreivel ezúttal a Leptisre vezérelt az Istencsászár akarata. Tanmeseként csatoltuk Kal Jericho, a nekromundai fejvadász egyik történetét, melyből kiderül, hogy a legszebb virágok között is rejtőzhet vadvirág, de egy pillanatig sem biztos, hogy megéri azt le is szakítani. Végezetül pedig kezembe akadt egy fóliáns, mely egy letűnt - vagy épp eljövendő - kor antihősének, a sötételf Darkblade hányattatott sorsának újabb fejezetét tárja elétek.

Eme kiadvány tolmácsainak kilétét fentebb már megemlítettem, de kimaradt egy személy neve, mégpedig Galen testvéré, ki eme kiadás számos oldalán a szó szoros értelmében csodával határos restaurátori munkát végzett, illetőleg ő felelt eme kötet borítójáért is. Kellemes időtöltést kívánunk a magazinhoz!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta