Ki van itt?

Oldalainkat 843 vendég és 0 tag böngészi

tf-idw-ongoing-4-hirLegalábbis Villámcsapás erre a következtetésre jut ma a Transformers IDW-féle sorozatának soron következő, negyedik részében.

A háború után a Földön ragadt Álca kezdetben lekicsinyli az emberi múlandóságot, élet és halál, pusztulás és teremtés folyamatos körforgását, mely az ő népének szokatlan módon az egész bolygóra is jellemző. Ám az itt töltött idő alatt rá kell jönnie, hogy az emberiség igazi ereje épp ebben van. Míg az Alakváltók évezredek során változatlanul állnak az időben - nevükkel ellentétben -, soha nem voltak képesek igazi változást elérni. Ez a gondolatmenet foglalja keretbe a mai képregényt, jó szórakozást hozzá.

Továbbá ne felejtsétek el, hogy van nekünk egy kvízünk is. Amit a változatosság kedvéért most nem nagy, piros betűkkel írtam ide. Gyertek játszani, nyerhettek tőlünk egy csomó képregényt.

És ha valaki tegnap nem olvasta volna, vagy nem vette volna észre a szavazás fölötti képeken a változást, megemlítem azt is, hogy újraindultak a napi képregények, minden nap új Fantomot, Heathcliffet és Mi a kacsát olvashattok.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta