Ki van itt?

Oldalainkat 542 vendég és 0 tag böngészi

black-widow-v2-3-hirSziasztok!

A héten ismét elég gyakran találkozhattok velem - szám szerint ötször -, szóval nem is húzom az időt, rögtön belevágunk a frissítésekbe.
És mivel a kvíz határideje a héten lejár, most már nem lesz itt szép piros betűkkel a figyelmeztetés.
Hétindító képregényünk a 2011-es évad elején elkezdett Fekete Özvegy v2-es mini lezárása, amiben végre fény derül arra, miért volt szükség erre a szövevényes átverésre, amit Natasa - vagyis a Fekete Özvegy - és Fury terveltek ki Jelena, vagyis a Fekete Özvegy ellen. Az ok természetesen nem más, mint hogy lekapcsolják azt a korrupt orosz tisztet, aki fű alatt leltározásból visszamaradt orosz atomtöltetekkel akart üzletelni a jó profit reményében. Hogy Rucka emlékeztessen minket arra, hogy nem minden kémsztori lényege az, hogy megpróbáljuk elfoglalni a világot (snitt). Vagy hogy minimum százmillió ember életét mentsük meg.
Ami a történet szempontjából érdekesebb, az Jelena. Elődje a poklon rángatta keresztül egy látszólag nem túl összetett ügy túlságosan bonyolult megoldásának érdekében, ám mindezt okkal tette. Azért, hogy megmutassa fiatal trónkövetelőjének, milyen szakmába akar kezdeni. Vagy az is lehet, hogy a megfáradt kém abba a hiszembe ringatta magát, hogy tapasztalata folytán kivetítheti a saját zavaros életét és viszontagságos gyerekkorát valaki másra, valakire, akit sokkal éretlenebbnek és naivabbnak hisz, mint kellene. De persze az is lehet, hogy végső soron mindez teljesen mindegy, mert Jelena itteni karakterfejlődését az Új Bosszú Angyalaiban (és később a Mennydörgőkben) teljesen semmissé tették. Nekünk pedig itt marad egy egyszerű kémdráma a Marvel-univerzumból.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta