Ki van itt?

Oldalainkat 449 vendég és 0 tag böngészi

spider-girl-53-hirSziasztok!

Ígérethez híven folytatódik a Póklány, ma az ötvenharmadik füzet van terítéken harmadik házi gyártású tpb-nk keretén belül. A mostani füzet, ígérem, az utolsó ilyen töltelékrész lesz, szóval aki a sorozatnak ezt a nyugalmasabb, inkább az iskolára és a karakterekre koncentráló részét kedveli, az addig élvezze ki ezt a kis átmenetet, amíg teheti, mert utána már nagyon ritkán lesz részünk ilyesmiben.
Mai számunknak két főhőse is van. Az egyikük természetesen May, akinek a magánélete továbbra is egy kibogozhatatlannak tűnő, kardélálló gordiuszi csomó, miközben próbál lavírozni az iskolában zajló események, kisöcsikéjét váró édesanyjának gondjai és a múltja nemrég felbukkant, homályos foltjait tisztázandó tettei között. A másik főszereplőnk pedig egy Meagyn Brady nevű fiatal. Aki nem rendelkezik semmilyen képességgel, csak azzal, hogy az iskolai társadalom úgy döntött, nem vesz tudomást a létezéséről. Valaki, akit annyira nem vesz észre soha senki, hogy talán az iskola egyik legtájékozottabb tagjává válik. Valaki, aki nem tudja, mihez kellene kezdeni az életével vagy azt, hogy tényleg kell-e kezdeni azzal valamit.
Meagyn szerepe elsőre furának tűnik, különösen ha figyelembe vesszük az aktuális bűnözőnket, aki Meagyn tökéletes ellentéte. Nikkelbolha egy energikus, nyughatatlan, akrobatikus tolvaj, akinek az élete abból áll, hogy összelopkodja az akrobatikus képességeit adó szérum nyersanyagát, hogy aztán a képességeivel újabb alapanyagokat szerezzen. És Póklány agyára menjen a folytonos szövegelésével. Ám ami még rosszabb hír főhősnőnk számára, az az, hogy újdonsült ellenfele látszólag még nála is jobb reflexekkel bír.

Plusz!
Múlt héten elmaradt az MK Shaolin Monks történetének frissítése - mondjuk ez a jelek szerint másnak se tűnt fel, vagy legalábbis nem nagyon törte magát, hogy figyelmeztessen rá - szóval ma pótolunk, és dupla adag megy ki. A második és harmadik résszel még mindig nem érünk el a játék intrójának végéig, de már jelentős előrelépést teszünk ennek irányában. A főellenség után most a két főszereplő, Liu Kang és Kung Lao személyiségébe és motivációiba nyerhetünk némi bepillantást, mielőtt megkezdődnek az általános hirig. Jövő héten pedig, a márciusi Mortal-napon jön a folytatás.

Kiegészítés (18:53): a kötetbe véletlenül elfelejtettük berakni az új részt, keildavid figyelmeztetése után immár javítottuk a hibát.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta